Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalomért egymilliós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalomért egymilliós ajánlat tinderen?

Figyelt kérdés

A napokban találtam egy 27 éves srácot tinderen és elég megdöbbentő volt. Először felháborított, de minél többet gondolkozom azon amit láttam, valahogy most már nem tudok ideges lenni... vegyes érzések vannak. Szerintem érdekes téma / vitatéma, és azért osztom meg a sztorit mert érdekel a véleményetek :))

Nem fogom tudni pontosan felidézni mert balra húztam, most már nem látom, de arra biztosan emlékeszem hogy úgy kezdte a leírását hogy KÉRLEK OLVASD EL. Mondom oké :) Azt állította hogy egyetlen lányt keres akinek ő lehet az első, de nyitott arra is hogy párkapcsolat alakuljon belőle. Meg hogy a személyes találkozó fontos és hogy kölcsönös legyen a szimpátia. Viszont ha párkapcsolatra nincs esély de van vonzalom és megtörténik a dolog akkor egymilliót ad.

Hát nagyjából ennyi, és azon gondolkoztam hogy tulajdonképpen (feltéve!!! ha valóban normális, intelligens srác és szavahihető) korrekt volt. Ami így utólag érdekel, hogy mi vette őt rá arra hogy ezt csinálja. Rengeteg emberrel találkoztam már és számtalan történetet hallottam, és nem egyszer amit először elítéltem, a teljes sztorit megismerve inkább egyetértettem vele, vagy legalábbis sokkal elfogadóbb lettem.

Amúgy én olyan pasival vesztettem el akiről utólag kiderült hogy hazug volt és megcsalt, szóval akkor már inkább esélyt adtam volna egy ilyen lehetőségnek ha nincs aki tetszett volna. Aztán még az is lehet hogy kellemes meglepetés ér, a lényeg hogy abban még nincs semmi hogy beszélgetünk. Elsősorban a kíváncsiság hajtott volna mintsem a pénz, de ha meg úgy alakul akkor legalább egy jó utazást kihoztam volna belőle. De ez most mindegy is :)

25/L

dec. 9. 17:05
1 2 3
 21/26 Eric Griffin ***** válasza:
#17 jót mosolygok rajtad
tegnapelőtt 15:57
 22/26 Senior Séf ***** válasza:
Lehetünk mi akármilyen okosak, kérdező, ezt a kérdést neked magaddal kell megbeszélni. Fogj egy tükröt, és próbáld eldönteni, bele tudsz-e majd jó érzéssel nézni naz aktus után.
tegnapelőtt 18:31
 23/26 A kérdező kommentje:
22-es, látom neked sem sikerült megértened hogy én nem akarok semmit tőle, sem pedig, hogy nem is vagyok szűz. Vagy mondhat neked is bármit az ember, úgyis mindegy.
tegnapelőtt 20:00
 24/26 anonim ***** válasza:

Persze Pistike.

Ha 10misit keresel, és itt csorgatod a nyalad gyk-n.

Mikor fogjátok már fel, hogy attól nem lesztek többek, menőbbek, ha nagy pénzekkel dobálóztok szóban. Sőt, kifejezetten szanalmas.

Amúgy is, ki kérdezte mennyit keresel? Ki a rákot erdekel a te eletszínvonalad? Senkit🤣🤣

tegnap 20:20
 25/26 anonim ***** válasza:
53%
Én szoptam előző hétvégén 300 ezerért. Nekem ennyit megért, a faszi meg kifizetett rendesen. 3 gyerekes 52 éves apa, kora ellenére nem volt rossz kinézete azért. Én csak 19 vagyok, de azért, hogy ne kelljen 3 műszakban megrohadnom, ennyit megér számomra ha valaki ennyit ad érte. Nyilván k*rvának nem állnék be 15-20 ezreké naponta.
tegnap 21:42
 26/26 anonim ***** válasza:
53%

Én 300k-t nem tudnek adni, de egy 100assal tudnálak segíteni😊

39 éves átlagos ferfi vagyok, kellemes mérettel. Ha gondolod írj privit

tegnap 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!