Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomért egymilliós ajánlat tinderen?
A napokban találtam egy 27 éves srácot tinderen és elég megdöbbentő volt. Először felháborított, de minél többet gondolkozom azon amit láttam, valahogy most már nem tudok ideges lenni... vegyes érzések vannak. Szerintem érdekes téma / vitatéma, és azért osztom meg a sztorit mert érdekel a véleményetek :))
Nem fogom tudni pontosan felidézni mert balra húztam, most már nem látom, de arra biztosan emlékeszem hogy úgy kezdte a leírását hogy KÉRLEK OLVASD EL. Mondom oké :) Azt állította hogy egyetlen lányt keres akinek ő lehet az első, de nyitott arra is hogy párkapcsolat alakuljon belőle. Meg hogy a személyes találkozó fontos és hogy kölcsönös legyen a szimpátia. Viszont ha párkapcsolatra nincs esély de van vonzalom és megtörténik a dolog akkor egymilliót ad.
Hát nagyjából ennyi, és azon gondolkoztam hogy tulajdonképpen (feltéve!!! ha valóban normális, intelligens srác és szavahihető) korrekt volt. Ami így utólag érdekel, hogy mi vette őt rá arra hogy ezt csinálja. Rengeteg emberrel találkoztam már és számtalan történetet hallottam, és nem egyszer amit először elítéltem, a teljes sztorit megismerve inkább egyetértettem vele, vagy legalábbis sokkal elfogadóbb lettem.
Amúgy én olyan pasival vesztettem el akiről utólag kiderült hogy hazug volt és megcsalt, szóval akkor már inkább esélyt adtam volna egy ilyen lehetőségnek ha nincs aki tetszett volna. Aztán még az is lehet hogy kellemes meglepetés ér, a lényeg hogy abban még nincs semmi hogy beszélgetünk. Elsősorban a kíváncsiság hajtott volna mintsem a pénz, de ha meg úgy alakul akkor legalább egy jó utazást kihoztam volna belőle. De ez most mindegy is :)
25/L
Válaszd a pénzt. Úgyis ezt akarod. Innentől semmi olyan vélemény nem releváns ami lebeszélne erről.
Kár volt kiírni a kérdést
Hát 1-es neked szerintem mondhat az ember amit akar úgyse fogod elhinni. Nem is szeretnék ettől többet reagálni.
2-es köszönöm az építő jellegű hozzászólásod, nagyra értékelem :)
Ha az a régi álmod, hogy eltölts egy hetet New Yorkban az sem lesz sokkal olcsóbb.
Ha valami menő kocsit akarna, az sokkal több.
Neki a szűzlány a bakancslistás, nem kell ezt túlgondolni.
Inkább az a nehéz, hogy hogy bizonyosodik meg róla, hogy tényleg azért fizet, amit kapni akar.
Tinderen keres szűz lányt? WTF???
A sok tahó próbálkozáshoz képest, ez egész normálisnak tűnik, de mindig kérdés, hogy ki is a valódi személy a profil mögött?
4-es: az akkori, jóval fiatalabb énem azt a választ adná, hogy helyzetfüggő. Most már nem mennék bele ilyenbe, és nem azért mert elítélem. Ha tisztázottak a körülmények és a szándék, akkor csakis azon a két emberen múlik és másnak mi köze hozzá... szerintem.
5-ös: mint írtam a kérdés alatt, én már kiestem azok közül akiket ő keres. És mivel nem beszéltem vele nem ismerem a részleteket.
6-os: a felvetés jó, hiszen csak akkor tudja meg ha ténylegesen megtörtént az aktus. Szerintem itt mindkét félnek a bizalomra kellene alapozni és ezért van értelme annak hogy előtte találkoznak, beszélgetnek, jobban megismerik egymást.
8-as: mivel tinderről van szó, nem tud ráírni senkire csak ha matchelnek. De ha jobbra húzza őt valaki akkor fura is lenne ha utána nem írna... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!