Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 50 éves nővel szexelek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 50 éves nővel szexelek koton nélkül de kihúzom spricc előtt, minimális az esélye hogy teherbe essen ugye?

Figyelt kérdés

Férje, gyerekei vannak, nem kéne...

Anyakomplexusom van és imádom a 40-50 éves nőket.

F/33

dec. 7. 15:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, mert ha jó a mag és jó a talaj, akkor egy csepp is elég. Pont ezért lehet egy megszakításos dugásból is terhesség. Viszont ha az egyikkel vagy másikkal gond van, akkor dughattok reggeltől estig, sosem fog megtermékenyülni.
dec. 7. 15:45
 12/24 érdeklődő35 ***** válasza:
27%
Nálad egy vasectomia sok minden felmerülő problémára megoldás lehet...
dec. 7. 15:58
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
#12 Azt még a szomszédban is csak 35 éves kortól lehet, itthon még szigorúbbak a feltételek (40+ vagy minimum 3 gyerek, ha jól tudom).
dec. 7. 17:04
 14/24 anonim ***** válasza:
36%

Uhh ennyi buta embert ...

41esesen szultem. Most 56 vagyok es full rendben a ciklusom. Ha aktiv szexualis wletet elsz akkor siman kitolodik. Vagyis termekeny vagyok meg.

Igy vagy gumit huzol vagy nincs szex. Nem csak a terhessegtol kell felni. Mi van ha bekapsz egy kankot? Vagy szilfiliszt?

dec. 7. 18:14
 15/24 A kérdező kommentje:
14: Nem húzok gumit. Nemi betegségeket gumival is el lehet kapni, a nő egyébként nem egy lotyó, nem csalja fűvel fával a férjét nem hiszem hoyg bármi nemi baja lenne.
dec. 7. 18:25
 16/24 anonim ***** válasza:
30%
Aki már szült annak általában könnyebben megy, a teherbeesés is.
dec. 7. 19:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Felmerül a kérdés,a férjével nem szeretkezik,és védekezik?Gumit házasságban,és ebben a korban már nem szoktak használni.Tehát valószínű hormonális fogamzásgátlót szed a hölgy,ha egyáltalán kell neki terhesség ellen védekeznie még.Itt inkább egy fetisizált kérdéssel állunk szemben.
dec. 8. 02:43
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

A változókorban nemzőképes fázisból átmegyünk a nemzőképtelenbe, ami nem egyik napról a másikra történik meg, ez egy folyamat, 40 és 60 között történik meg valamikor, nincs időponthoz kötve.

40 éves kor felett átlagosan 100 nő közül csak kb. 40-nek, 45 éves kor felett pedig már csak kb. 10-nek sikerülhet a teherbeesés. 50 éves kor körül a spontán teherbeesés ritka, de nem kizárt.

dec. 8. 02:45
 19/24 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem húzod ki is minimális az esélye.
dec. 8. 13:16
 20/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom mennyit szexel a férjével, valószínűleg keveset.

Amúgy nem mondta hogy kötelező lenne, csak megemlítette, én meg hogy nem húzok kotont, nekem az zsenáns.

dec. 8. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!