Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akár minimális fitymaszűkület...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akár minimális fitymaszűkület is okozhat erekciós problémákat ?

Figyelt kérdés
A péniszemről hátra jön a bő de észre vettem hogy amikor hátrahúzom egy ponton van egy szűkebb "gyűrű" ahol szorosabb a bőr és ott szűkebb is kicsit a péniszem. Ez okozhatja akár hogy néha gyrngébb az erekcióm ?
tegnapelőtt 17:49
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a szűkebb gyűrűnél a péniszem vékonyabb mert szorítja.
tegnapelőtt 17:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Lehet a sperma is ezért nem spriccel ?
tegnapelőtt 17:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Más problémát is okozhat, nézz utána és ne várj amíg életed szerelme küld el dokihoz az kellemetlenebb.
tegnapelőtt 17:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Mit ? Simán hátra jön, tudom tisztítani stb. Csak hátra húzva egy helyen szorosabb a bőr, mintha lenne rajta egy gyűrű kb
tegnapelőtt 17:55
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Erekciós problémát nem okoz. A gumi rendesen bevág, mély nyomot hagy, mégis keményen áll abban is mindnekinek.
tegnapelőtt 17:57
 6/13 A kérdező kommentje:
De az nem szorítja el a véráramlatot nem ?
tegnapelőtt 18:04
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
De valamennyire az is, de a 3 fő ér nem közvetlenül a bőröd alatt fut 1-2 mm-el.
tegnapelőtt 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem, a fitymaszűkület nem okoz erekciós problémát. Pont fordítva, ha az a "gyűrű" elszorítja, még rá is tud segíteni az erekcióra, így inkább sérülés, bőr repedés lehet a vége. Ha teljesen hátra tudod húzni kemény állapotban is, a makk alá, az már jó, de még akkor is lehet belőle baj. Nekem is ilyen volt, plusz még rövid fitymafék is, és egyszer szopás közben az a szűk gyűrű amiről írtál úgy elszorította a makk alatt körben, hogy a beáramló vér kimenni már nem tudott, emiatt még keményebb lett az erekció és annyira megdúzzadt a makkom, hogy a fitymafék nem bírta és elszakadt. Azt hittem, hogy ott szarom össze magamat az orgazmus kellős közepén a fájdalomtól. Aztán jött a kényszerű fitymafék műtét és az egész sokkal lazábbá vált, mostmár nincs ilyen gond. De így is csak a makk alá lehet húzni a fitymát, tovább nem jön. Ennek ellenére a dokim at mondta, hogy ő nem látja indokoltnak a metélést, pedig én még abban is benne lettem volna.
tegnapelőtt 18:16
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem okoz.
tegnapelőtt 19:07
 10/13 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen mint neked kérdező és igen is okoz problémát, mostanában tervezem megműttetni emiatt
tegnap 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!