Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akár minimális fitymaszűkület...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akár minimális fitymaszűkület is okozhat erekciós problémákat ?

Figyelt kérdés
A péniszemről hátra jön a bő de észre vettem hogy amikor hátrahúzom egy ponton van egy szűkebb "gyűrű" ahol szorosabb a bőr és ott szűkebb is kicsit a péniszem. Ez okozhatja akár hogy néha gyrngébb az erekcióm ?
tegnapelőtt 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10, kifejtenéd, hogy milyen problémát okoz?
tegnap 23:37
 12/13 anonim ***** válasza:
tessék kifejtem: fájdalmat okoz, elszorítja a péniszt,nem jó
ma 10:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy kifejtetted, sejtettem, hogy ilyesmi lesz. Tehát a lényeg, hogy nem az erekcióban akadályoz, hanem amikor bekövetkezik az erekció, akkor az kellemetlen lehet és sérülésveszélyes. Lényegében ezt írtam én is korábban. És hiába pontoztak le, pont az elszorítás miatt előfordulhat olyan eset, hogy egyfajta péniszgyűrűként működik, ami megakadályozza a vér kiáramlását ezzel pedig elősegíti az erekciót akár annyira extrém módon is, ami már a bőr kirepedéséhez vagy fitymafék szakadáshoz vezet.
ma 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!