Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha minimális tapasztalattal 10 másodpercig bírom az ágyban?
Életem első szexuális élménye lassan 2 éve volt 24 évesen. Amszertamban egy 10/10-es ázsiai csajjal (prosti). Lefektetett az ágyra és a még teljesen puha farkamra ráhúzta az óvszert. Elkezde verni hogy felálljon de kb 10 mp múlva elélvesztem pedig a farkam még fel se állt.
Tavaly karácsony és szilveszter között volt a második szexuális élmény. Az is egy prosti volt a rosszlányokról. Egy natúr franciával kezdett hogy kemény legyek de ott is 10 mp-ig tartott. Legalább ott már kemény voltam a végén.
A harmadik és egyben utolsó élményem kb. 3 hónapja volt egy prostival. Ő is szopással indított nem bírtam sokáig de még időbe leállítottam. Kb. 5 perc után újra neki állt (addig én kényesztettem). Ekkor már tovább bírtam de ez is max 1-2 perc volt.
Szerintetek ez amiatt lehet mert nagyon izgultam vagy ez a sokadik együtlét után is így marad?
Egy hús vér nőnek nem elég a nyalás. Főleg nem a gyomorig tartó nyalás. ezek szerint a csiklót sem találnád meg könnyen. Kell oda, a kemény dugás is. (vagyis nekem).
A műpunci meg... egy igazi nő közelében se jön. Ahol érzed a teste melegét, a melle domborulatát, érzed a lélegzetvételét, a puncijában az összes ideget, a forró nedvességet. Ezt a legjobb mű dolog sem pótolja. De ha már ott sem bírtad sokáig ne várj túl sokat az igazi nőtől.
Nálam pont az ellenkezője van. Bármeddig feláll, de a lánytól nem tudok soha elélvezni, csak a saját kezemtől.
Így simán kielégítem bárhányszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!