Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns nők és férfiak, egy szubmisszív fiú számára milyen feladatokkal állnátok elő, akinek már van minimális tapasztalata az alárendeltség terén?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 12:47
1/7 anonim válasza:
Nyitásnak egy komplett lakás takarítás!
2/7 anonim válasza:
Aztán jöhet a lépcsőház, bőrtangában, kutyamaszkban.
3/7 anonim válasza:
Én mondjuk kezdésnek keményen megszopatnám,aztán játszanék vele egy kis cumcontrollt,meg ilyenek :D
22/F
4/7 anonim válasza:
Szerintem neked már elég a Szürke ötven árnyalata nézéséből.
5/7 anonim válasza:
Blúzt,szoknyát,bugyit vetetnék fel vele,szorosan kikötözném x alakban az ágyhoz kötéllel,szájába a szatén bugyim,majd több selyemkendővel bekötözném a száját,arcát és fejét.Ez után alaposan elkezdeném izgatni,de nem mehetne el,csak akkor,amikor én akarom,mert különben büntit kap! (:
6/7 anonim válasza:
#5 Ezek után mi az, ami még büntetésnek számít? :D
7/7 anonim válasza:
Keményen meglovagolom,megpofozom,megkötözöm a heréit is...ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!