Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mekkora a minimális farok méret amivel még élvezitek a vaginális szexet?
Nekem a kisebbik dildóm 12 cm és azt szoktam legtöbbet használni. Bőven elég orgazmusig.
De gondolj csak bele abba is, hogy ujjal is csúcsra lehet vinni egy nőt úgy, hogy ***
Nah 🙃
Csak ki kell ismerni a másik fél testét és tudni kell a sajátodat is használni.
Az a vicces, hogy a legkevésbé normális válasz (#1-es a 16 cm-rel) van legjobbra pontozva... :D
Nem kell egy faroknak hosszúnak lenni, akkor már inkább a vastagság számít, de valójában a leginkább az számít, hogy használja a gazdája.
A nők hüvelye 6-8-10 cm hosszú, egyéntől függően. Ebből következik, hogy egy aránylag kisebb, rövidebb farokkal is tökéletesen ki lehet elégíteni, ha tudod használni. Ráadásul amúgy sem azt élvezi a nő, ha a méhnyakat döngeted... az élvezet szempontjából a fontosabb érzéki részek előrébb vannak.
Sőt, ha a farok túl hosszú, az kimondottan fájdalmas, kellemetlen lehet.
Plusz (bár tudom, a vaginális szexvolt a kérdés) a legtöbbnő sokkal jobabn élvezi a csikló izgatását, a legtöbb nem tud elélvezni csak a vaginális szextől, szóval orgazmus szempontjából nem igazán számít a farokméret.
8
Ha a napokban azt olvasod, hogy egy biosztanár szeppukut követett el, akkor legyen bűntudatod, mert a tiéd volt. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!