Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ki az aki vállalna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ki az aki vállalna pénzért bármilyen nagy vagy minimális szexuális szolgáltatást?

Figyelt kérdés

A kérdés inkább arról szól, hogy ki az aki igazából benne lenne, de nem, mert ismerik, ha kiderül..stb

Légyszi korral együtt válaszoljatok

2023. jún. 5. 14:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
A prostik
2023. jún. 5. 14:23
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem kevesen vannak. Aki igen az “hivatásos”. Aki meg az elvezet miatt csinálja nem vár el érte pénzt
2023. jún. 5. 14:24
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Max. fantázia szinten, vagy szerepjátékként.
2023. jún. 5. 14:25
 4/18 anonim ***** válasza:
26%
Én sajnálom, hogy nincs külön kategória kisebb szexuális szolgáltatást nyújtó lányoknak. Akik mondjuk csak kíváncsiak és pénzért vállalnak ezt azt. Mármint nincs aktus, vagy orál, csak egy kis kézizés, vagy láb fétis. Mondjuk erre vannak az erotikus masszőrök, csak a masszázs nem hiányzik.
2023. jún. 5. 14:26
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
a rosszlányokos lányokat keresd meg ők vevők az ilyesmire:)
2023. jún. 5. 15:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg a moris csajok 5 koktél után. Csak azt máshogy hívják valamiért...
2023. jún. 5. 15:38
 7/18 anonim ***** válasza:
26%

Ilyet minden nő vállal, csak a pénz összeg nagysága és a szolgáltatás milyensége a döntő.

Pl. 1 milláért mutasd meg a melled kontra, 5 ezerért egy órás dugás mélytorokkal, anállal ... meg az összes többi a kettő között.

2023. jún. 5. 15:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasival lefeküdtem keresvén valamit. Visszagondolva jobb lett volna ha nem ingyen teszem. Miért? Mert azért legalább megérte volna. Úgyhogy igen. Semmi nincs benne. Egyedül élek, kb ugyanolyan lenne, mintha randiznék csak kapok érte valamit. Amitől valószínűleg jobb kedvem is lesz. Nem vállalnék semmi olyat amit amúgy sem tennék, és persze kölcsönös szimpátia után. 43n
2023. jún. 5. 16:16
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a 8-ashoz. Amikor fiatal voltam eszembe nem jutott, meg sosem kaptam ilyen ajánlatot se, pedig sokat szexeltem, olyanokkal is, akik nem is jöttek be. Jobb lett volna ha kapok pénzt, vagy valamit érte... Ha újrakezdhetném tuti élnék ezzel a lehetőséggel.

40N

2023. jún. 5. 17:12
 10/18 anonim ***** válasza:
65%
Már nem csinálnád?
2023. jún. 5. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!