Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 50 éves nővel szexelek koton nélkül de kihúzom spricc előtt, minimális az esélye hogy teherbe essen ugye?
Figyelt kérdés
Férje, gyerekei vannak, nem kéne...
Anyakomplexusom van és imádom a 40-50 éves nőket.
F/33
dec. 7. 15:07
1/24 Eric Griffin válasza:
Ha 33 évesen anyakomplexusod van akkor nem 50 éveseket kellene kezelgetni. Bár szellemi szinten meg nagyanyádnak is tekinthető
2/24 Palcsi71 válasza:
Szerintem ha egy spermium elindul hódító útjára,nem fog kérni személyi igazolványt. Úgyhogy ugyanannyi az esély mint egy fiatalabb nőnél
3/24 érdeklődő35 válasza:
Ha már túl van a változó koron, és a menstruáció megszűnésen, akkor minimális, ha előtte akkor azért van esélye
5/24 anonim válasza:
Én is 50+ nőket dugok, de nem élvezek beléjük. A csúcs 73éves volt. Most jöhetnek a kommentek, hogy kamuzok, pedig nem!
6/24 A kérdező kommentje:
Nincs túl rajta, még bőven menstruál.
dec. 7. 15:26
7/24 érdeklődő35 válasza:
Akkor mondjuk úgy: minimális. Az előnedv is okozhat gyermeket...
8/24 anonim válasza:
Én azért teleengedném a helyedben,aztán lesz ami lesz.
10/24 anonim válasza:
40+os nő is nehezen esik mér teherbe,egy 50-es meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!