Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak a tinipunci vonz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a tinipunci vonz?

Figyelt kérdés
Több nőt is lekoptattam már, nekem a Tinder 18-20 ra van állítva. Múltkor sikerem volt egy lánnyal, mint kiderült csak 16 volt, szégyelltem is magam az első menetben kb 2 percig bírtam. Valamiért nagyon izgat, utcán is csak őket nézem, szeretnék egy ilyen barátnőt, csak az a baj mindenki elítélne, 34 éves vagyok.

dec. 1. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
tudod a felnőtek érvekkel vitáznak, próbáld meg cáfolni az enyéimet. ha hogy nem meggy. wokes birka vagy aki csak érzelmit köpkődi, mert más sincs. ja te szegény:))))))))
dec. 4. 13:34
 62/73 anonim ***** válasza:

egyébként nem azt írtad Tini lány, vagy fiatal hölgy vonz hanem TINIPUNCI

innentől kezdve redvedék predátor vagy :D ennyi.

hívjátok a rendőrt! 😁 letöltendő szab vesztés, kiskorúakra von. törvények II. fejezet 5. bekezdés 2. sor szerint 12-50 évig a bíró kávéadagjától, és a hólyagfeszülésén múlik hogy mennyi.

dec. 4. 13:45
 63/73 anonim ***** válasza:
nem írtam ilyet. most derült ki kinek 60 az iQ-ja. kár vitázni éretlen birkákkal
dec. 4. 13:48
 64/73 anonim ***** válasza:
29%

Bocsonáat, de egy 20 éves nő nem fog neked egyből szülni, mégha szét is teszi a lábát egy-két menetre.

Nem fogja sem az alakájt sem az egzisztenciáját tönkre vágni azért, hogy sz@ros pelenkákat és hányást takarítson még te továbbra is a tini pichákat kegeted, mert aki otthon van az már unalmas, mert ugye valahol kijött az a gyerek és már nem is annyira feszes az a punci. Meg a bőr is megereszkedet... a cici sem olyan kemény már...

mily szörnyű az élet...

dec. 5. 10:47
 65/73 anonim ***** válasza:
0%

64 es te elvagy tévedve itt nem nőkről beszélnek, nem 20 évesekről :D

13 évesekről tesó.

menjünk is el innen gyere.

dec. 5. 10:51
 66/73 anonim ***** válasza:
0%
ők lepontozzák aki nem pedofil jójóóóóóó :D viccesek vagytok
dec. 5. 15:19
 67/73 anonim ***** válasza:
#66 álljál már le. a pedofil éretlen gyerekekre hajt. legfiatalabb ami szóba került, a 16 éves, annak a nemi szerve olyan mint bárki felnőttnek és elég hasonló dolgokat is csinál vele, ha tetszik, ha nem. arról el lehet vitatkozni, hogy milyen helyzetben mit helyénvaló vagy nem helyénvaló egy felnőtt részéről (leginkább ugyebár utóbbi), de egy dolog biztos: szó sincs pedofíliáról.
dec. 5. 15:55
 68/73 anonim ***** válasza:
0%

bocs eszembejutott hogy a főnököm vagy

ezért leállok :D

hol élsz tesó? :)

dec. 5. 16:29
 69/73 anonim ***** válasza:

a 13-14 évesekről szóló kommenteket is elolvastad?

sztem nem.

jobb lenne így bezárni ezt az egészet és inkább törölni, az érintett személyeknek érné meg a legjobb, vagy Ip alapján így kinyomozza ha idetéved valaki aki hozzáértő aztán megy a rendőrségre :)

vágod, tesó?

dec. 5. 16:30
 70/73 anonim ***** válasza:

"a 13-14 évesekről szóló kommenteket is elolvastad?"

azokat vagy törölték, vagy soha nem is voltak.

a rendőrség meg a tényleges bűnügyekkel, valós zaklatási ügyekkel is alig foglalkozik, nem hogy azzal, hogy ki hogyan szájkaratézik egy anonim fórumon.

dec. 5. 17:43
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!