Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak a tinipunci vonz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a tinipunci vonz?

Figyelt kérdés
Több nőt is lekoptattam már, nekem a Tinder 18-20 ra van állítva. Múltkor sikerem volt egy lánnyal, mint kiderült csak 16 volt, szégyelltem is magam az első menetben kb 2 percig bírtam. Valamiért nagyon izgat, utcán is csak őket nézem, szeretnék egy ilyen barátnőt, csak az a baj mindenki elítélne, 34 éves vagyok.

dec. 1. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:

ilyen erővel senki ne szexeljen senkivel, mert ki tudja, évek múlva nem fogja-e esetleg megbánni.

minden fiatal csinál olyasmit, amit később megbán, ez elkerülhetetlen, enélkül nincs fejlődés. (és persze később is, egész életedben akadnak olyan döntéseid, amiket később megbánsz)

a fejlett világ nagy részén nem véletlen van 16 éves kor körül a beleegyezési korhatár. egy normálisan nevelt fiatal ilyen idős korban akkora hülyeséget már nem fog csinálni, aminek a következményeit utána egy életen keresztül nyögné, legyen az súlyos lelki sérülés, vagy egy besikerült gyerek.

dec. 4. 12:09
 42/73 anonim ***** válasza:

"Szerinted ezt megérti egy 18-20 éves kislány?

A sok romantikus sz@r elhiteti velük, hogy igenis szex után kialakul a kötődés és ezzel megfogja a pasit."

akit normálisan neveltek, az ilyen idős korban megérti.

akit meg életképtelen naiv kis hülyének neveltek, az még 25-30 évesen is a romantikus filmek illúziójában fog élni.

dec. 4. 12:10
 43/73 anonim ***** válasza:
mi lenne ha nem sértegetnéd őket:) nem fogyatékosok a felnőt nők. csak elszámolhatóságot leveszük a nőkről, hogy sok próblémát okozanak. bezzeg ilyenkor túl éretlen a nő, de szavazni elég éret, és minden másra is. sőt a mentalitás ahonan ez jött. ott már a 10 évesen elég éret ahhoz is hogy pubertás blokkolót szedjen, és nemet váltson, csak mert éppen magányos, és egy hozzád hasonló azt mondta, hogy azért vagy az mert rossz testbe születtél. fura hogy megy ez felnőt ember szavazhat , háboruba mehet, de ahhoz nem elég okos, hogy eldöntse kinek tegye szét a lábát. oké részemről ennyi volt
dec. 4. 12:12
 44/73 anonim ***** válasza:

Akkor normális, hogy 30+osan egy életképes nőt nem tudtok összeszedni, hanem csak azokat akik még hisznek a mesékben.

Bár hála istennek nemcsak a nők öregszenek, hanem a férfiak is...

Eljön az a kor férfiaknál is, mikor se a tiniknek nem kellenek, sem az éretteb nőknek...

dec. 4. 12:13
 45/73 anonim ***** válasza:

41

énnem azért írtam le ezt hogy te hőzöngj :D vagy mások, tisztázzuk

leírtam ami az én tapasztalatom.

dec. 4. 12:16
 46/73 anonim ***** válasza:
#44 csak mert lehülyézed a 18-20 éveseket nem lesz életképtelen. szerintem ő simán felúlmul téged. azt hiszed csak mert megőregedtél te jobb vagy. de nem csak kellemetlenebb, és keserűbb. nem fejlődtél
dec. 4. 12:17
 47/73 anonim ***** válasza:
#45 én sem azért írtam le, hogy te hőzöngj. hanem leírtam, ami az én véleményem.
dec. 4. 12:17
 48/73 anonim ***** válasza:
nekem eléggé úgy tűnt hogy te kiakadsz, de rajtam nem múlik kivel fekszel le nyugi.
dec. 4. 12:21
 49/73 anonim ***** válasza:

Nem hülyéztem le, de bizony számít a plusz 10-15 év ilyenkor.

Jobb vagyok? Igen.

Van megjelenésem, stílusom, egzisztenciám.

Tudok viselkedni, bárki bármikor meg tud velem jelenni.

Sőt az ágyon kívül is lehet velem normálisan beszélgetni.

Bár akit a f@sza irányít az úgyse érti ezt meg. ;)

dec. 4. 12:21
 50/73 anonim ***** válasza:

próbáltam tárgyilagos lenni srácok, urak amennyire csak tőlem telik

de látható hogy tök mindegy volt :D akkor is összevesznek emberek ezen a témán

37,38 voltam. a koromat le se merem írni mer jönne a fikázás sztem

dec. 4. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!