Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a tinipunci vonz?
ilyen erővel senki ne szexeljen senkivel, mert ki tudja, évek múlva nem fogja-e esetleg megbánni.
minden fiatal csinál olyasmit, amit később megbán, ez elkerülhetetlen, enélkül nincs fejlődés. (és persze később is, egész életedben akadnak olyan döntéseid, amiket később megbánsz)
a fejlett világ nagy részén nem véletlen van 16 éves kor körül a beleegyezési korhatár. egy normálisan nevelt fiatal ilyen idős korban akkora hülyeséget már nem fog csinálni, aminek a következményeit utána egy életen keresztül nyögné, legyen az súlyos lelki sérülés, vagy egy besikerült gyerek.
"Szerinted ezt megérti egy 18-20 éves kislány?
A sok romantikus sz@r elhiteti velük, hogy igenis szex után kialakul a kötődés és ezzel megfogja a pasit."
akit normálisan neveltek, az ilyen idős korban megérti.
akit meg életképtelen naiv kis hülyének neveltek, az még 25-30 évesen is a romantikus filmek illúziójában fog élni.
Akkor normális, hogy 30+osan egy életképes nőt nem tudtok összeszedni, hanem csak azokat akik még hisznek a mesékben.
Bár hála istennek nemcsak a nők öregszenek, hanem a férfiak is...
Eljön az a kor férfiaknál is, mikor se a tiniknek nem kellenek, sem az éretteb nőknek...
41
énnem azért írtam le ezt hogy te hőzöngj :D vagy mások, tisztázzuk
leírtam ami az én tapasztalatom.
Nem hülyéztem le, de bizony számít a plusz 10-15 év ilyenkor.
Jobb vagyok? Igen.
Van megjelenésem, stílusom, egzisztenciám.
Tudok viselkedni, bárki bármikor meg tud velem jelenni.
Sőt az ágyon kívül is lehet velem normálisan beszélgetni.
Bár akit a f@sza irányít az úgyse érti ezt meg. ;)
próbáltam tárgyilagos lenni srácok, urak amennyire csak tőlem telik
de látható hogy tök mindegy volt :D akkor is összevesznek emberek ezen a témán
37,38 voltam. a koromat le se merem írni mer jönne a fikázás sztem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!