Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a tinipunci vonz?
"azért, mert az emberek egy részét vonzza a fiatalság. a fiatal teste. ezt nem te irányítod, hogy mi jön be neked. ez olyan, mint az hogy bejön-e a tökfőzelék, vagy nem ;)"
Oké, hogy az emberek jelentős részét vonzza a fiatalos test, de ha ennyi lenne a válasz, akkor a kérdező egyszerűen keresne egy fiatalos testű, de korban és élethelyzetben hozzá közelebb álló nőt. Mert amúgy (alkalmi dugáson kívül) mi a tökömet kezdesz 34 évesen valakivel, akinek az a legnagyobb problémája, hogy nincs megírva holnapra a lecke?
"egyrészt sokan le vannak robbanva, savanyú a mentalitásuk és bejátszik egy másik pasi gyereke, nekem ezek elég lehangoló tulajdonságok"
Ez így van, de még így is sokkal nagyobb esélyed van találni egy külsőre-belsőre fiatalos, de korban érettebb nőt, mint komoly párkapcsolatot összehozni egy 18 évessel. Sőt, mondok jobbat: az érettebb nő esetén kapsz róla egy bizonyítékot, hogy ő felnőttként is fiatalos maradt, nem sült be, vélhetően jó ideig még nem is fog. Ellenben egy 18 évesnél, ha viszonylag átlagos (és hát annak is örülhetsz, ha egy átlagosat sikerül kifognod), eléggé benne van a pakliban, hogy tíz év múlva már igencsak asszonyosodóban lesz mind külsőt, mind mentalitást tekintve.
Szét néztél már akkor a 30-40-es korosztályban, hogy milyenek a férfiak?
Mert ugyanezt elmondhaják a nők is.
Mégsem csorgatjuk a nyálunkat fiatalbb pasi után...
sztem ez normális a 17-18 évesek már nagyon jól néznek ki.. ellenben karcsúak és nincsenek elhízva, nekem is bejön a vékony szexi lábuk.. az alakjuk :)
dögösek, némelyikük nagyon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!