Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a tinipunci vonz?
viszont ilyen címet ne adj tesó, több eszed is lehetne. csodálom hogy még nem bannolták
ráaádsul a tini az 12 éves is lehet
17es. Nézzél már szét csak itt.
Mik a tapasztalatok?
Mindenkinek a fiatal punci kell, a feszes, kis ri.banc, aki éjjel nappal bagzana.
Egy nőt meg mi izgat? Tapasztalat? Erőforrás?
Nem inkább olyan férfi, aki mellett biztonságba tudhatja magát, aki mellett gyerek vállalhat?
Mert szerintem meg te nem tudod mi folyik kint a vilában.
Minden pasi jobb csajt akar, mint amilyen ő maga.
Már az átlagos nem is jó, a tökéletes kell.
Nem vagy ezzel egyedül, az összes férfinak kinézetre a 16-20éves lányok tetszenek legjobban.
Tavaly volt egy 18éves barátnőm és a szex elképesztő jó volt vele, első alkalommal én is 2perc alatt elsültem benne, de minden találkánál volt 2-3menet minimum. Néha jó visszagondolni rá...
De maga a kapcsolat nem volt jó, kb 14éves szinten volt agyilag, semmi önállóság, semmiről nem lehetett beszélgetni vele, nem tudott egy rántottát se megcsinálni stb.
Nem fog működni.
Ha barátnőt szeretnél 25év körül keress szerintem.
"Kérdező! Ha lányod lenne, és rámozdulna a te fajtád, csak a puncija miatt, mit tennél az illetővel? A fiatal lányodban irtozatos érzelmi kárt okozna, plusz tárgyiasitaná a lányod. Mit tennél az illetővel? Gratulálnál neki?"
Azért a ló túlsó oldalára sem kell átesni, a 18-20 éves lányod nem óvodás (vagy ha fejben igen, akkor valamit nagyon elrontottatok a nevelésben), normál esetben tisztában van vele hogy egyesek csak a puncijára hajtanak és el tudja dönteni, bele akar-e menni egy ilyen kapcsolatba. Odamehetsz a számodra nem szimpatikus jelöltekhez rendőrt játszani, ezzel annyit fogsz elérni, hogy lányod a jövőben titokban fog tartani előtted mindent, ami a magánéletével kapcsolatos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!