Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a tinipunci vonz?
21 es
1 mondatból megmondod még a tajszámunkat meg azt is hány barátnőnk volt?
honnan tudod kinek hány csaja volt? mesélj még
Egyedülálló nő vagyok.
Férfiakat meghazudtoló fizetéssel.
Miért keresek akkor egy férfit?
Mert az állásom nem bújik hozzám.
Mert a pénz nem ölel át.
Mert a pénzzel nem vehetsz szerelmet és kalandokat.
De tudod mit vettem észre 35 éves nőként?
Hogy okos és szép nőt kerülik a férfiak, mert nem tudnak vele mit kezdeni…
Ezért kell a fiatal csitri mert annak elég ha elviszed vacsorázni és szét is teszi a lábát. Az idősebb nőknek ettől több kell. (Vagyis az okosabbaknak.)
De azt csináltok amit akartok. Úgyis nektek lesz igazatok és “jogotok” van a fiatal puncihoz.
Hát egészségetekre.
Fel lehet szedni őket, együtt lehet lenni velük, de hivatalos rendezvényre nem lehet velük elmenni mert szétbarmolják az egészet. (Tisztelet a kivételnek, de azok meg úgyse idősebb f@sszal állnak össze, mert tudják mennyit érnek.)
"20-as a kérdező TINIRŐL fiatalkorúakról írt!"
a tinédzser (angolul TEENager) jelentése TIZENéves, abba beleesik a 18-20 (és ő maga is erre állítja a tindert).
"De tudod mit vettem észre 35 éves nőként? Hogy okos és szép nőt kerülik a férfiak, mert nem tudnak vele mit kezdeni…"
Bírom, amikor valaki azt hiszi magáról, azért kerüli őt mindenki, mert túl sok kvalitása van. Az meg eszébe sem jut, hogy 30 feletti nők esetén minden realista férfi végiggondolja, hogy vajon mennyi esély lesz eltölteni kettesben mondjuk 3 szép évet, és még utána összehozni 2-3 gyereket.
24 igazad van
háát sok rétű dolog
de nem szabad elfelejteni hogy nem tudunk 100 embert megismerni naponta... lehet még akkor is ha 100 akkal randizol és mindenkivel türelmes vagy még lehet akkor is több év összejönni az igazival
mert 1. hangulat.2 hajlandóság.3 fogékonyság a szerelemre (nekem ezzel van bajom.. annyira csalódtam hogy azt érzem köszi soha nem leszek szerelmes akármilyen cuki vagy szexi a nő)
Nem saját akaratomból maradtam 35 évesen.
Én megtaláltam az igazit. Csak sajnos ez élet nevű játék elvette.
Azóta meg nem jött másik nagybetűs férfi…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!