Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a tinipunci vonz?
Az a gond hogy ezek a csajok a hormonháztartásuk csúcsán vannak olyankor és a hormonbombától(mint egy csík kokaintól) csöpögő nunival ők lehet bevállalnak 38 éveset meg 50 évest.. meg engedi popsiba is akár.. vagy hogy 3 an gangbangelik
de utána beáll a hormonja egy rendes szintre és tudatosul benne hogy miket művelt. kamaszként a sok sok bioanyagtól mint akit bekokainoztak és te elkövetsz 1-2 perverz dolgot az nem biztos hogy te emiatt később nem fogsz 140 szer pszichológushoz járkálni. Csak mert 16 évesen ő azt érzi a nedves bugyijában csücsülve hogy bekapná 1-2 30 évvel idősebb csávónak, nem biztos, hogy ezt nem fogja megbánni.. és lesz lelkisérült :/
ezzel van a gond.
és még ez a felnőtt nőkkel is biztos megtörténhet hogy engedte hogy rommá dugják popsiba utána meg lelkisérült lett.
és akkor erre jön még az hogy a naiv kislány belédzúg már első puszi után ugye.
én is elcsábítottam, vagy inkább ő engem :D egy 17 éves gimist voltam 25 éves, de már meg nem történté tenném, amit nem tudok, képtelenség. rohadt jó volt a szex de, utána neki fájt ő azt hitte "öröm ódák.. násznép, gyűrűk" :D pár nappal később letámadott. jó isten tudja hogy mi lett vele vágod. valaki meg még itt 13 14 évesekről írt 😳
már tanulmányokat írtak arról hogy konkrétan hogyan leszünk saját bio vegyületeinknek a függői. Pl ejtőernyősek, bungee jumpingosok adrenalinfüggők sztem sokuk. egyébként én is élvezem az adrenalint, sztem idősebb korra sokaknál csökken 1-2 ilyen hormon és ezért lesz " félősebb"
egy kamasz lánynál is ezek a hormonok befolyásolják őket nagyon, amit hát lehet magyarázni hogy "ő akarja" én értem, de olyan mint aki leitta magát.. nem beszámítható.
Szerinted ezt megérti egy 18-20 éves kislány?
A sok romantikus sz@r elhiteti velük, hogy igenis szex után kialakul a kötődés és ezzel megfogja a pasit.
Ebben pedig a pasi is hibás, hogy ezt kihasználja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!