Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak a tinipunci vonz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a tinipunci vonz?

Figyelt kérdés
Több nőt is lekoptattam már, nekem a Tinder 18-20 ra van állítva. Múltkor sikerem volt egy lánnyal, mint kiderült csak 16 volt, szégyelltem is magam az első menetben kb 2 percig bírtam. Valamiért nagyon izgat, utcán is csak őket nézem, szeretnék egy ilyen barátnőt, csak az a baj mindenki elítélne, 34 éves vagyok.

dec. 1. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 gabor49 ***** válasza:
63%
ha dughatok egy fiatallal nem dugok egy oreggel es mondhatjatok ram hogy pedofil vagyok lesz@rom
dec. 2. 05:17
 32/73 Oldfire ***** válasza:
Mert pedofil hajlamaid vannak.
dec. 2. 07:34
 33/73 anonim ***** válasza:
41%
Ugyanígy vagyok 44/F
dec. 2. 08:10
 34/73 anonim ***** válasza:
56%
a sok megöregedett nő akit tiniként körbe ugrálták csak mert gyönyörű, de már a szépség elszállt, és maradt a keserű valóság. amire most már féltékeny, hogy már nem őt ugrálják körbe mint az elmúlt 10 évben, és az egyetlen ami marad az hogy minden pasi pedo. csak mert már azt akit ő akar már nem kapja meg. ez van:) maradnak a macskák, úgy is cukik. nem kérünk egy keserű pogyászal teli fönök nőből akitől csak a fejfájást kapunk. a kellemes szép nőkből kérünk akik nem hállátlanok, és nem olyan merevek mint ti. most mi élvezük ki a helyzetet. tinikét amikor a gazdag pár évvel idősebb pasik kelletek, és mi éretlen csővesek voltunk. most már megdolgoztunk azért amink van, és ha választhatunk, hogy a fönök asszonyal akinek nincs szüksége férfira mentalitású idősebb nővel legyünk akivel már családot se allapíthatunk. vagy a szexi fiatal kellemes nő között kell választani. hát könnyű a választás:)
dec. 2. 09:57
 35/73 anonim ***** válasza:
elég provokatív a kérdés, dehát ez volt a cél
dec. 2. 10:28
 36/73 anonim ***** válasza:
59%
a 20 évesek a 30 asokra cuppannak rá, ugyanezen korú csajok régen úgy átkurtak minket a palánkon hogy öröm volt csattanni. levegőnek néztek úgyhogy.. szigorú a 34 es kommentje vagy sem.. de igaza van. Annak is oka van hogyha a 30+ os gádzsi aki régen kihasználta a palikat most azt kapja amit. Karma
dec. 2. 11:51
 37/73 anonim ***** válasza:

Az a gond hogy ezek a csajok a hormonháztartásuk csúcsán vannak olyankor és a hormonbombától(mint egy csík kokaintól) csöpögő nunival ők lehet bevállalnak 38 éveset meg 50 évest.. meg engedi popsiba is akár.. vagy hogy 3 an gangbangelik

de utána beáll a hormonja egy rendes szintre és tudatosul benne hogy miket művelt. kamaszként a sok sok bioanyagtól mint akit bekokainoztak és te elkövetsz 1-2 perverz dolgot az nem biztos hogy te emiatt később nem fogsz 140 szer pszichológushoz járkálni. Csak mert 16 évesen ő azt érzi a nedves bugyijában csücsülve hogy bekapná 1-2 30 évvel idősebb csávónak, nem biztos, hogy ezt nem fogja megbánni.. és lesz lelkisérült :/

ezzel van a gond.

és még ez a felnőtt nőkkel is biztos megtörténhet hogy engedte hogy rommá dugják popsiba utána meg lelkisérült lett.

és akkor erre jön még az hogy a naiv kislány belédzúg már első puszi után ugye.

én is elcsábítottam, vagy inkább ő engem :D egy 17 éves gimist voltam 25 éves, de már meg nem történté tenném, amit nem tudok, képtelenség. rohadt jó volt a szex de, utána neki fájt ő azt hitte "öröm ódák.. násznép, gyűrűk" :D pár nappal később letámadott. jó isten tudja hogy mi lett vele vágod. valaki meg még itt 13 14 évesekről írt 😳

dec. 4. 11:39
 38/73 anonim ***** válasza:

[link]

már tanulmányokat írtak arról hogy konkrétan hogyan leszünk saját bio vegyületeinknek a függői. Pl ejtőernyősek, bungee jumpingosok adrenalinfüggők sztem sokuk. egyébként én is élvezem az adrenalint, sztem idősebb korra sokaknál csökken 1-2 ilyen hormon és ezért lesz " félősebb"

egy kamasz lánynál is ezek a hormonok befolyásolják őket nagyon, amit hát lehet magyarázni hogy "ő akarja" én értem, de olyan mint aki leitta magát.. nem beszámítható.

dec. 4. 11:45
 39/73 anonim ***** válasza:
#37 te basz.tad el. egyértlműen a tudtára kell adni, hogy csak a tested kell, és akkor nincs lelki sérülés. meg amúgy is most mindenki gyenge és depresziós, ha nem tutujgatják. nem azt gondolod mint én te szemét hogy mered mentalitás. gyengék vagytok és erre programoznak, hogy hiperérzékeny legyen mindenki. de az a te hibád volt, ha csak a teste kell, már az elején közölni kell, ne hitegessük.
dec. 4. 11:48
 40/73 anonim ***** válasza:

Szerinted ezt megérti egy 18-20 éves kislány?

A sok romantikus sz@r elhiteti velük, hogy igenis szex után kialakul a kötődés és ezzel megfogja a pasit.

Ebben pedig a pasi is hibás, hogy ezt kihasználja.

dec. 4. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!