Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg nem világosodhatsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem világosodhatsz meg, ha maszturbálsz?

Figyelt kérdés

Egy tibeti buddhista szerzetestől hallottam, hogy ez vét a fogadalmak ellen is. Még hogy vágyakat keltesz magadban. Meg hogy a tantrikus szövegek szerint a sperma csak a nő vaginájába távozhat a férfi testéből vagy éjszaka magömlés formájában a testből. Erre rá erősített egy théraváda és egy kínai szerzetes is.

Én részben emiatt nem maszturbálok több, mint egy éve.

Igaz ez?

Ha nem, akkor miért mondta a dalai láma is ezt?

nov. 20. 19:06
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
73%
En megvilágosodtam par eve de recskaztam
nov. 20. 20:54
 12/48 A kérdező kommentje:

#7.

Nem okoz már szenvedést. El sem tudnám képzelni, hogy újra magamhoz nyúljak... Talán jobb is így... Nem megy el a semmire egy csomó idő, nem vagyok kimerült tőle stb.

nov. 20. 20:55
 13/48 A kérdező kommentje:

#11.

Hogy?

nov. 20. 20:56
 14/48 anonim ***** válasza:
73%
10 ev skizifrenia 3 ev napi 6 óra mantra
nov. 20. 21:03
 15/48 anonim ***** válasza:
52%

De elcsábultam az egyesúlyi allapotban úgyhogy 60 ev em van amíg a pokolba megyek aztán ujra 60 ev a menny.

De ez csak az illuzórikus.

Isten Ördög egy pár

Egy dolgot kért tőlem isten mikor elindultam lefele , hogy ne felejtsem el a nejem

nov. 20. 21:12
 16/48 anonim ***** válasza:
35%
Én még sosem nyúltam magamhoz, pont ezek miatt.
nov. 20. 21:13
 17/48 anonim ***** válasza:
83%
A 21. században épp ideje lenne elfelejteni ezt a vallásnak nevezett maszlagot (az összeset!), épp elég kárt okoztak már az emberiségnek.
nov. 20. 21:41
 18/48 A kérdező kommentje:

#17.

A buddhizmus pl. mit?

Mi a bajod a buddhizmussal??

Legalább annyi előnyt is okozott, mint kárt.

nov. 20. 22:27
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Azt megkérdezhetem, hogy miért foglalkoztat téged ennyire ez a téma? Kívàncsi vagyok.
nov. 20. 23:38
 20/48 anonim ***** válasza:
85%
19-es vagyok. Kérdező, ha jól értelmezem, akkor magömlés címszó alatt a férfi maszturbációról beszélsz. Mi a helyzet a nőkkel? Nekik szabad, ha ők csinàlják, az nem bűn?
nov. 20. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!