Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem világosodhatsz meg, ha maszturbálsz?
Egy tibeti buddhista szerzetestől hallottam, hogy ez vét a fogadalmak ellen is. Még hogy vágyakat keltesz magadban. Meg hogy a tantrikus szövegek szerint a sperma csak a nő vaginájába távozhat a férfi testéből vagy éjszaka magömlés formájában a testből. Erre rá erősített egy théraváda és egy kínai szerzetes is.
Én részben emiatt nem maszturbálok több, mint egy éve.
Igaz ez?
Ha nem, akkor miért mondta a dalai láma is ezt?
#7.
Nem okoz már szenvedést. El sem tudnám képzelni, hogy újra magamhoz nyúljak... Talán jobb is így... Nem megy el a semmire egy csomó idő, nem vagyok kimerült tőle stb.
#11.
Hogy?
De elcsábultam az egyesúlyi allapotban úgyhogy 60 ev em van amíg a pokolba megyek aztán ujra 60 ev a menny.
De ez csak az illuzórikus.
Isten Ördög egy pár
Egy dolgot kért tőlem isten mikor elindultam lefele , hogy ne felejtsem el a nejem
#17.
A buddhizmus pl. mit?
Mi a bajod a buddhizmussal??
Legalább annyi előnyt is okozott, mint kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!