Ha természetes festetlen sötétbarna hajra világosszőke festéket használunk, mi lehet a végeredmény? Világosodhat valamennyit a haj?
Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 17:34
1/3 anonim válasza:
Én is így festem a hajam. Barna hajam van és a legvilágosabb ezüstszőke festéket használom. első alkalommal kicsit világosabb barna lesz belőle, majd ahogy hónapról hónapra folyamatosan használom, úgy egyre világosabb szőke lesz belőle. Régebben így csináltam, most megint egy ilyen szőkülési folyamatban vagyok. Fodrászhoz én nem megyek, mert elkér egy csomó pénzt és szarabbul csinálja mint én itthon.
2/3 HoneyBunny válasza:
Hat eloszor ilyen ossze-vissza voroses barna lesz es ha nem figyelsz nagyon akkor foltos is. En is igy jartam, barna hamvas csillogast szerettem volna a vegre lenovesztett sotetbarna hajamnak, erre a kellekesben adtak egy szurkes kozepszoket, hat csodalatos lett az eredmeny XD at is mentem rajta sima sotetbarnaval, hogy egy szinben legyen, de ilyen voroses csokibarnara kopik most. Eleg merges vagyok, mert nagyon sokat szenvedtem a lenovesztessel :(
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat és tapasztalatokat. Még sohasem festettem semmilyenre, így fodrászra bíznám. Remélem úgy nem lesz foltos. Ha vöröses árnyalatú lenne, arra jó hamvasító?
2022. jún. 22. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!