Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem izgul fel. Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem izgul fel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mit csináljak a párommal?

7 éve vagyunk együtt, és a szex egyre silányabb. Az első néhány alkalommal vadító volt, később egyre nehezebben ment el, később már csak orálisan, most már úgy is alig. Nagyon sokszor felhoztam, hogy mondja már meg mégis, mit tegyek, hogy élvezze. Kb az volt mindig a reakció, hogy kevés az simogatás, csók. Tudom, nem lehet nőket összehasonlítani, de ilyen problémája eddig még senkinek sem volt velem. Volt már, hogy fél óráig simiztem a mellét, fenekét, masszíroztam, csókoltam, látszólag teljesen be volt indulva, de egyáltalán nem nedvesedett, és az orgazmus is keservesen jött össze. Aztán azt mondta, hogy egész nap úgy kell érezze, hogy odavagyok érte. Volt ilyen is, de a szex akkor sem volt jó. Olyan érzésem van, hogy ezek csak kifogások, valójában nem alakult ki neki az orgazmuskészsége, (vallásos gyerekkor, ilyen neveltetés, stb) és nem akarja magának bevallani. A covid alatt egyikőnk meg volt fertőződve, nem lehettünk egy ágyban egy hétig. Csináltunk olyat, hogy egymás előtt maszturbálunk pár méter távolságban. Szinte gyorsabban elment a saját kezétől, mint tőlem. (Szerintem azt jobban megszokta) Többször felhoztam, hogy menjünk már el egy szexológushoz, de ebből mindig kibújik valahogy. Volt olyan, hogy ezen besértődtem, és 2 hétig hozzá sem értem. Úgy tekintettem rá, mint egy szobatársra. Ezután egyszer csak rám mászott, és tocsogó puncival ráült a farkamra és egy hatalmasat élvezett. Ennyit az előjátékról.

Azóta eltelt egy év, egyszer sem nedvesedett. A szex abból áll, hogy ő hanyatt fekszik, én kinyalom, majd ha elment, megdugom és én is elélvezek. Néha 69, bár úgy nehezebben élvez. Az orgazmus nyalásnál is nehezen jön, az egész testével megfeszül, hosszasan erőlködik, mire összejön. Az egész jelenség szánalmas, a legszarabb benne az, hogy mindemellett eszméletlen jó alakja van, és a puszta látványától beindulok. A kapcsolatunk amúgy kiegyensúlyozott, szeretjük egymást, jól érezzük magunkat egymás társaságában.

nov. 15. 01:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is csöpögtem miután abbahagytam a gyógyszert - de ugyan azzal a pasival-
nov. 15. 07:56
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Keress egy igaz igazi nőt, ő csak hasonlít egy igaz igazi nőre .
nov. 15. 10:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Sok válasz érkezett, csak pár válasz rájuk: Igaz, hogy 7 éve vagyunk együtt, de már a második évben kb ilyen volt a szexuális életünk. Nem, nem szed fogamzásgátlót. Nem védekezünk, nem jön össze. Tuti, hogy a fejében van valami gond, mert szökőévente összejön egy hüvelyi orgazmus is, az elején többször volt jó, mostanra lehet, hogy beleült egy görcs, hogy orgazmust "kell produkálnia". Kérdeztem előző partnereiről, azt mondta, hogy nincs akkora tapasztalata. Arra akartam kilyukadni, hogy csak velem ilyen neki. Mindig valami terelő választ adott. Kár, hogy amúgy meg nagyon jó vele élni, kiegyensúlyozott vagyok mellette. Gondoltam már szexpartnerre is, de elég macerás téma, tisztább lenne, ha vala javulna meg a dolog.
nov. 15. 12:28
 14/18 A kérdező kommentje:

#9 Azt írod, hogy mindent kipróbáltatok, és egyszerűen nem indított be, nem volt meg a vonzalom.

Ezzel te akkor tisztában voltál, csak elnyomtad magadban, vagy kényelemből/magánytól való félelemből nem léptél le?

Vagy csak akkor esett le a tantusz, amikor megtapasztaltál másvalakit? Ez azért elég nagy felelősség a fel nem izguló fél részéről is.

nov. 15. 12:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha annyit rugózna a párom az orgazmusomon hogy szexterapeutához akar cipelni belém is görcs ülne.

Én párom a szex beszélgetéseket mindig arra terelte hogy szerinte nem elég nagy meg nem bírja elég ideig. Onnantól kb csak a vígasztalás ment hogy "de én élvezem" de amúgy herótom van ha felhozza a témát. Lehet nálatok is ez van már

nov. 15. 17:05
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 Az ezen rugózás kicsit túlzás. Évente egyszer, ha szóba hozom a dolgot. Idén még nem volt téma. Viszont volt már részem olyan szexben vele, amikor együtt élveztünk el. Ha ez akkor össze tudott jönni, akkor most is összejöhetne. Számomra ez jelenti az örömöt a szexben. Máskülönben mehetnék prostihoz is. A szexterapeutához cipelés pedig mindkettőnk örömét szolgálná. Lehet, hogy ennek ő nem érzi szükségét, mert ritkán volt része abban a szexben, ami nekem rajta kívül minden partneremmel természetes volt.
nov. 15. 17:56
 17/18 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Tisztában voltam vele,hogy valami nem jó. Arra gondoltam,hogy a fogamzásgátló miatt csökkent a libidóm és azért nem érzem azt a vonzalmat. Ő is elvárta az orgazmust.

A kapcsolatunk eleinte nagyon jó volt, kiegyensúlyozott. Viszont állandóan ezen ment a cirkusz,hogy nem jó a szex. Egyre több dolog kezdett engem is és őt is idegesíteni a másikban...így szép lassan elhidegültük...megcsalt.

Lett új párom. A szex olyan jó mint még soha nem volt.

nov. 15. 20:49
 18/18 A kérdező kommentje:

#17 Az elhidegülés lelki, kommunikációs okokból vezethető le, és ennek a következménye lett a vonzalom elvesztése, vagy eleve nem volt meg a kémia?

A megcsalás kiderült, vagy bevallotta?

Neki lett olyan párja, akivel jó a szex?

nov. 15. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!