Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női mellek mindenáron való takargatása. Valóban azért tallták ki, hogy ennyire elrontsák, beteggé tegyék a férfiakat? Mert mindenkié érdekel, ha senkiét sem láthatom. Ha nézhetném szabadon, csak azét nézném meg aki tetszik.
Figyelt kérdés
okt. 5. 11:37
1/19 anonim válasza:
Attól hogy te beteg vagy, ne húzd rá mindenkire.
2/19 A kérdező kommentje:
Men mindenkire, csak arra, aki ezt kitalálta, hogy soha nem láthatjuk,csak a férfiakét. Azért ilyen engem sértő választ nem vártam. Kérem a többieket, tartózkodjanak a rám tett megjegyzésektől!
okt. 5. 11:43
3/19 A kérdező kommentje:
Tudom, rossz kérdés, meg darázsfészek. De már 60 éve keresem rá a választ, és soha sehol senki nem tudta megadni.
okt. 5. 11:59
4/19 anonim válasza:
Ez a van mit takargatni filozófia a kultúra függvényében alakult ki errefelé. Ezzel szemben Afrikában, valamint Dél-Amerikában is vannak még olyan törzsek, akik nem rejtegetik.
5/19 anonim válasza:
Miért, a sunát miért takarják el? Ugyanúgy lehetne azt is bámulni ennyi erővel...
6/19 anonim válasza:
Az önuralmat gyakorolni képtelen barom férfitársaknak köszönd, hogy szükségessé vált a nőknél erre a színjátékra. Az intimitás is ezért teljesedett ki azzá, amivé lett.
7/19 anonim válasza:
Valójában ha minden mell szabadon lenne hagyva, elveszítené a varázsát, mint vágykeltő eszköz. Hidd el, nem lenne jó
9/19 A kérdező kommentje:
Így viszont muszáj gyűjtögetnem a képeket, mert élőt sohasem láthatok. De ez már az én bajom. Igaz, puncit sem, de azt még annyiból értem, hogy gatyát nekünk is hordanunk kell.
okt. 5. 12:57
10/19 anonim válasza:
De nem jobban érdekelne inkább a p.nájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!