Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy csaj tetszik, és csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj tetszik, és csak szexet akarna, megtennétek neki bármit?

Figyelt kérdés
Vagy lenne tabu? Ha igen akkor mi?
szept. 29. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Anál biztosan nem lenne! f.
szept. 29. 22:13
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Persze, bármit amit csak a lány akar.
szept. 29. 22:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Ha a komplett miss word mezőnyről lenne szó akkor sem tennék meg olyan dolgot amit nem akarok, nem aláznám meg magam senki kedvéért.
szept. 29. 22:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem megalázó dolgokra gondoltam.
szept. 30. 06:23
 5/12 nb2019 ***** válasza:

Tehát akkor az a kérdés, hogy ha egy csaj tetszik, és szexet akarna, megtennék-e bármit amihez neki és nekem is kedvem van?

Azt hiszem ez így szokott működni. :)

szept. 30. 06:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Lényegébe véve igen. De mondjuk arra gondoltam, hogy a lány kívánságait előtérbe helyeznétek-e.
szept. 30. 07:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Persze, ha a "bármi" a szoptatás volna....
szept. 30. 07:43
 8/12 anonim ***** válasza:
#6 ha nálam amúgy is beleférne akkor rendben van, de ha nem akkor kizárt akkor is ha a világ legjobb nőjéről van szó! Példának okáért, ha azt kérné csináljuk az erdő közepén - simán. Ha viszont azt, hogy sz.pjak le előtte egy meleg fószert akkor kizárt!
szept. 30. 19:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Na jó. Nincsenek meleg vágyaim, csak kettesben gondoltam. És semmi fájdalmast, semmi gusztustalant nem akarok! 😁
szept. 30. 19:22
 10/12 nb2019 ***** válasza:

Kérdező: Amíg csak kettőnkről van szó, ha a lány vágyai nekem is bejönnek, akkor nem látom az okot miért is ne valósíthatnánk meg őket. Persze a szex "csapatjáték", így egy másik alkalommal meg az én vágyaimat valósítjuk meg (természetesen a lány határait is figyelembe véve).

Ha valami olyat szeretne, ami engem nem vonz, akkor jönne a mérlegelés, de ezt nem tudom általánosságban pontokba szedni hogy ezt igen-azt nem, a körülmények, akár a pillanatnyi hangulat is befolyásolhatja.

szept. 30. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!