Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem izgul fel. Mit tegyek?
Mit csináljak a párommal?
7 éve vagyunk együtt, és a szex egyre silányabb. Az első néhány alkalommal vadító volt, később egyre nehezebben ment el, később már csak orálisan, most már úgy is alig. Nagyon sokszor felhoztam, hogy mondja már meg mégis, mit tegyek, hogy élvezze. Kb az volt mindig a reakció, hogy kevés az simogatás, csók. Tudom, nem lehet nőket összehasonlítani, de ilyen problémája eddig még senkinek sem volt velem. Volt már, hogy fél óráig simiztem a mellét, fenekét, masszíroztam, csókoltam, látszólag teljesen be volt indulva, de egyáltalán nem nedvesedett, és az orgazmus is keservesen jött össze. Aztán azt mondta, hogy egész nap úgy kell érezze, hogy odavagyok érte. Volt ilyen is, de a szex akkor sem volt jó. Olyan érzésem van, hogy ezek csak kifogások, valójában nem alakult ki neki az orgazmuskészsége, (vallásos gyerekkor, ilyen neveltetés, stb) és nem akarja magának bevallani. A covid alatt egyikőnk meg volt fertőződve, nem lehettünk egy ágyban egy hétig. Csináltunk olyat, hogy egymás előtt maszturbálunk pár méter távolságban. Szinte gyorsabban elment a saját kezétől, mint tőlem. (Szerintem azt jobban megszokta) Többször felhoztam, hogy menjünk már el egy szexológushoz, de ebből mindig kibújik valahogy. Volt olyan, hogy ezen besértődtem, és 2 hétig hozzá sem értem. Úgy tekintettem rá, mint egy szobatársra. Ezután egyszer csak rám mászott, és tocsogó puncival ráült a farkamra és egy hatalmasat élvezett. Ennyit az előjátékról.
Azóta eltelt egy év, egyszer sem nedvesedett. A szex abból áll, hogy ő hanyatt fekszik, én kinyalom, majd ha elment, megdugom és én is elélvezek. Néha 69, bár úgy nehezebben élvez. Az orgazmus nyalásnál is nehezen jön, az egész testével megfeszül, hosszasan erőlködik, mire összejön. Az egész jelenség szánalmas, a legszarabb benne az, hogy mindemellett eszméletlen jó alakja van, és a puszta látványától beindulok. A kapcsolatunk amúgy kiegyensúlyozott, szeretjük egymást, jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Lehet a vallásos neveltetés, de lehet valami lelki probléma is amit nem tud kezelni, esetleg szégyelli elmondani. Sajnos ha ő magában nem látja, érzi a problémát nem fog változni semmi.
De az is lehet, hogy egyszerűen már nincsenek feléd megfelelő érzelmei.
2 hét után meg azért tocsogott, mert a szex természetes "szükséglet" 🤷♀️ millió okot lehet találni
Nekem sose volt senki farkától orgazmusom de így is élvezem a szexet. Első pasim volt ennyire rákattanva hogy élvezzek el, inkább megjátszottam. Akkor megnyugodott, lelkesebb lett, nekem is jobb lett.
Most már azt csinálom ahol megengedi a póz hogy izgatom közben a csiklóm akkor én is elélvezek.
Ezzel az erőltetéssel csak azt érezteted hogy valami baj van vele ami méginkább kinyírja az egészet.
Inkább vegyél neki egy satisfyert, lust vagy anal plugot hátha valamelyik segít.
A szex abból áll, hogy ő hanyatt fekszik, én kinyalom, majd ha elment, megdugom és én is elélvezek. Néha 69, bár úgy nehezebben élvez. Az orgazmus nyalásnál is nehezen jön, az egész testével megfeszül, hosszasan erőlködik, mire összejön. Az egész jelenség szánalmas.
Tehát kinyalod a barátnődet, aki ettől elvileg elélvez, majd szexeltek. És ezt te szánalmasnak nevezed?!
Mégis miért? Hol van itt probléma? Egy 7 éves kapcsolatról beszélünk, olya SOHA nem lesz mint az elején.
#8!
A fogamzásgátlóra gyanakodtam én is. Majd vége lett az előző kapcsolatomnak, most új párom lett. Annyira benedvesedek tőle,hogy konkrétan csöpög a nedv kutyapózba tőle. Párszor megcsókolta a nyakam es olyan nedves voltam mint aki bepisilt. Szóval rossz szex nincs, csak rossz partner.
Nem a megfelelő emberrel van együtt. Az igények változnak az évek alatt.
Kérdező!
Én mint a nő ugyanabba voltam mint a barátnőd. Nem tudtam elélvezni már. Mi minden új hülyeséget csináltunk. Nem lett jobb. És nem csak a hátamon feküdtem. Már csupán nem volt meg a vonzalom. Nem indított be. Már maszti közben sem rá gondoltam. Így el kellett fogadni,hogy itt nem passzolunk.
Aztán mi utána nem csak ezért mentünk szét. De ez volt az alapja mindennek. Tönkrement a szex, tönkre ment minden.
Nagyrészt igazad van 9-es.
Az viszont nem feltétlen igaz így feketén fehéren, hogy akkor nem a megfelelő emberrel vagy együtt.
Lehet akármilyen jó a szex az elején, évek múlva fixen ez lesz és csak azért nem lehet (vagyis lehet, csak nem feltétlen érdemes) egész életünkben partnereket cserélgetni.
Egy bizonyos kor után ezt el kell fogadni...vagy hát, nem véletlenül van annyi megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!