Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tegyek? Egyre jobban vágyakozó lábfétisiemmel?..
Nagyon régóta kínoz ujra a vágyam, hogy ki akarom es ki akarom teljesen élni magam a Laberotika vilagaban de az a baj manapsag ismerekedesnel szóba akarok hozni finomat enyhen utalva a dolgot es rögtön hat az mennyire undii dolog stb a labnyalas kenyesztetes es azzal csinalni a masiknak, es arra ra elvezzni rá… es 10/8 igy lassa maradek 2 pedig vagy parja van vagy jo dolognak mondja de nem probalna ki
Mar olyan otletem volt Rosszlanyok.hu ra is fel neztem es ott kiélni egy picit a vagyaim vagy valakinek van mas otlete hogy lehetne ezt orvosolni?…
én is rosszlányokon akartam ha nincs más
de hálistennek lett
egy lány aki szerelmet vallott nekem = mindent megtesz nekem
nem nagyon szerette volna, ráadásul olyannak ismertem meg aki ellenzi de mivel jól bántam vele, szerettem stb.. hagyott bármit
próbálkozz ezzel, egy valaki akit igazán szeretsz megadsz neki mindent, és ő is megfog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!