Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » „Akkor lesz szex, ha megérdeml...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

„Akkor lesz szex, ha megérdemled!” – Szexuális játszmák a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

A szexet meg kell érdemelni...?

Mi az ami érdemesít rá, és mi az ami nem?

nov. 11. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ő is díjnak tekinti ezt, az se jobb semmivel.
nov. 11. 23:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Valahogy így... :D
tegnapelőtt 01:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Először még jó volt, mert megalazkodtam előtte és ez tetszett neki, hogy könyörgök neki, de aztán túlzásba esett, aztán elkezdtem csalni, szóval lehet jatszmazni, csak viselje el a következményeit.
tegnapelőtt 01:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy döntenék, hogy megérdemlem és azonnal megdugnék mást..
tegnapelőtt 07:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az exnejem volt ilyen, mint a 7.nek.

Persze nem az elején. Én voltam neki az első férfi. Ami nem fájt, az kipróbáltuk, jó volt az ágyban.

Aztán az évek során elkezdte ritkábban kívánni a szexet, kb. havonta 1x volt "tüzes", akkor kétszer is elélvezhettem. Olyankor rendesen megszögeltem.

Csakhogy nekem havi 1 nem volt elég. Itt kezdte a játszmákat, feltételhez kötötte a dugást, ha neki nem volt hiánya. Elég volt egy kis sértődés, és egy hét után polírozhattam a bohócot a vécén. Ha mégis belement, mindig volt orgazmusa, ha nem volt fáradt, 2x megcsináltam, mert elég könnyen ment el. Rengetegszer volt mondva csinált balhé, amikor látta rajtam, hogy már nagyon megdugnám.

Pár évig csináltuk ezt a szerencsétlenkedést, aztán végül annyira elszaródott a házasságunk, hogy már a terápia sem segített. Az új párom nem játszik ilyeneket, remélem ez így is marad.

tegnapelőtt 09:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én feleségem nem hajlandó addig szexelni (de igazából semmilyen "szabadidős" tevékenységre se) amíg minden házimunka fullosan nincs kész. ehhez hozzájön h eléggé tisztaságmániás.

A kapcsolatunk elején ezen sokat vitatkoztunk, de arra jutottunk (akkor) hogy ez nem zsarolás, mert ha ő csinál meg mindent helyettem, akkor fáradt, és úgy nincs kedve szexelni, ez valahol egyébként érthető. És egyébként soha nem is volt ezzel problémám, nem vagyok egy lusta trehány alak, csak néha jólesett volna előbb szexelni, de ezzel még oké voltam.

A gondok azzal kezdődnek, hogy a nők (vagy hát a feleségem biztosan) hajlamosak elkényelmesedni, és ugráltatni. Plusz ha jófejségből megcsinálsz valamit pluszban, amit amúgy neki kéne, akkor első alkalommal még megköszöni, aztán meg nagyon hamar elvárás lesz belőle. Például, amikor home officeban vagyok, gyakran főztem neki vacsorát, mire hazaér (alapból hideget eszünk vacsorára). Aztán egyszer kb nem volt időm rá, és olyan hisztit levágott, mosolyszünet durci, nem is volt szex.. és ezekkel persze szépen el is éri a célját, mindig csinálok neki valamit, nehogymár ez legyen a kifogás... csak hát ugye, szép lassan azon kapom magam h 9-10 óra meló után még robotolok a konyhában, takarítom a lakást, ő meg edzésre jár, meg ilyenek. Tudom-tudom, sokaknak ismerős ez a helyzet, de attól még zavar, hogy ez van.

tegnapelőtt 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!