Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » „Akkor lesz szex, ha megérdeml...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

„Akkor lesz szex, ha megérdemled!” – Szexuális játszmák a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

A szexet meg kell érdemelni...?

Mi az ami érdemesít rá, és mi az ami nem?

tegnapelőtt 22:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen toxikus emberrel nem lennék kapcsolatban. Ennyike.
tegnapelőtt 22:12
 2/16 anonim ***** válasza:
65%

Ha nincs kedve, megértem.

De nem a cafeteria rendszer része ez. Azért vagyok valakivel kapcsolatban, tűröm el a hülyeségeket stb hogy meg tudjam csinálni a nap végén

tegnapelőtt 22:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki így gondolkozik, az már régen rossz.
tegnapelőtt 22:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A szexet kölcsönösen kell kívánni. Sosem lehet játszma.
tegnapelőtt 22:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak annak "kell" megérdemelnie, aki nem jó az ágyban. Aki jó benne attól nem vonják meg, mert az az ítélkezőnek is épp olyan nagy büntetés lenne.

Engem soha nem büntettek/zsaroltak szexel. Úgyszintén nem panaszkodtak még rám. Kettő között talán van összefüggés

Hetero férfi

tegnapelőtt 22:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vannak ilyen nők.

Akkor kell otthagyni, amikor ez kiderül. Az ilyennél a szex folyamatosan ritkul, amíg be nem áll a nulla, onnan kezdve úgy is marad.

tegnapelőtt 22:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt feleségem csinálta ezt. Szexszel zsarolt folyton. Egyébként alig észrevehetően, és baromi ügyesen csinálta, szóval elég messze tudott elmenni. Megcsináltam minden házimunkát a kedvéért - de tényleg mindent, ő kb semmit se csinált, elvittem őt drága étterembe, drága ruhákat vettem neki mikor elmentünk vásárolni. Mindenben övé volt az utolsó szó, szép lassan ő döntött mindenben.. aztán elkezdett kontrollálni, mikor hol vagyok, kivel találkozom. Mit eszem, mit iszom, stb, szigorú diétán voltam (mondjuk kb ez az egy ami a javamra vált), mennyit sportolok, ne a gép előtt üljek, stb. A végén már sztem minden egyes másodpercét a napomnak ő kontrollálta. Elváltunk, de nem volt egyszerű az se.
tegnapelőtt 22:35
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
#7 Akkor mondhatjuk, hogy te egy kitaposott papucs voltál, a nőd pedig egy haszonleső aki prostituálta magát kényelemért/jólétért?
tegnapelőtt 22:38
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Magyarul ő nem is élvezi a szexet ez csak neked jutalom. Ezen gondolkozz el. :)
tegnapelőtt 22:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a pasi mondta ugyanezt.
tegnapelőtt 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!