Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexuális erőszaknak számít?
Minden az, ami a másik fél belegyezése nélkül történik.
Az, hogy kérted hagyja abba, azt jelenti, hogy nem egyezel bele a továbbiakba.
Attól, hogy tűrted, meg nem akartad.
Attól kezdve, hogy te nem élvezed, sőt ezt még szóban is tudtára adod, és ő még így sem áll le... De, igen, ez már erőszaktevésnek bizonyul, legalábbis én nekem nagyon így jön le :/
Sajnálom
Gyorsan hagyd ott. Ha már most így bánik veled akkor mi lesz késöbb?
Ne várd meg még jobban eldurvul a dolog.
Azért az se mindegy, hogy még 2 mozdulat volt, vagy több mint egy perc.
Nekem is volt már párszor olyan, hogy szólt a párom, hogy ennyi volt. Semmi gond, vettem ki egyből és befejezte máshogy. Nem mindegy, hogy kinél hol vannak a határok. Volt olyan is, mikor úgy lett szólva, hogy nekem sok kell-e még?? Ha nem akkor fejezzem be nyugodtan, ha igen akkor hagyjuk abba.
Fontos az, hogy beszéljetek. Tudjátok, hogy hol van egymásnak a határa, mint lehet mit nem. Itt is gond volt a kommunikáció hiánya. Ha neked tényleg nagyon kellemetlen volt, akkor szólni kellett volna megint, hogy inkább segítesz neki máshogy befejezni, de neked fáj. Lehet nem gondolt bele a pillanat hevében, hogy mi is volt, mivel nem szóltál utána lehet úgy volt vele, hogy azt a kis időt még kibírod. Tényleg merjetek már beszélni, hogy ki kit szeretne, hogy jobb nektek, mi az ami teljesen tiltó listás. Ha nem tudtok beszélgetni erről a párotokkal akkor még hanyagolni kell az ilyen dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!