Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon rossz amit csináltam?
Figyelt kérdés
Unokatesóm születésnapi buliján összejöttem az egyik barátnőjével, és 14,5 éves csak. Kicsit ittunk már mind a ketten. Nem volt szex, csak petting, ő engedte volna azt is de én nem mentem bele. Nagyon tetszett neki, azóta írogat, hogy talizzunk máskor is. Nem tud egyenlőre senki róla. Én 30+ vagyok. Sajnos visszacsinálni már nem tudom.okt. 26. 15:26
31/52 anonim válasza:
27.
Ez nem rád van bízva. Szerinted nem, szerintük meg igen. Aki már kívánja nem fogod tudni visszafogni, ez van.
32/52 anonim válasza:
Egy felnőtt ffi ne kivánjon egy ált iskola 8.- osztályos gyereket, ha pedig a gyerek "kívánja meg" a felnőttet, akkor meg legyen annyi esze hogy nem használja ki
33/52 anonim válasza:
"Akkor fogalmazok máshogy. Pedofil bűnt követ el."
Majd ha te leszel a jogalkotó akkor gyere vissza...
Nálam ennyiből pedofil az a 50 éves fickó, aki egy 35 éves nővel szexel. Kb ennyi az alapja amit írtál.
34/52 anonim válasza:
Egyébként meg sem dugta. Csak egy kis nyali-fali volt. 🤣🤣🤣
35/52 anonim válasza:
33 az két felnőtt, ez pedig egy gyerek és egy felnőtt.
36/52 anonim válasza:
32 majd te mondod meg hogy ki kit kivanjon meg nem? Uristen de szanalmas vagy 😂
Max a te ertekrendeddel nem egyeztethetö össze, attol meg van 14 eves aki kivan egy felnöttet es forditva is.
37/52 anonim válasza:
36 aki egy gyereket kíván meg az egy undorító idióta kis féreg. Pont
38/52 anonim válasza:
37 te meg egy szanalmas idiota kis csicska vagy 😂
Köpök az ilyen luzer kis nyomikra mint te vagy 😂
40/52 anonim válasza:
Ezzel senkit se vedessz meg csak magadat teszed nevetsegesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!