Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek egy nőnek hogy orálozzon rajtatok úgy hogy még sosem csinálta és lehet rossz lesz?
Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 21:58
1/17 anonim válasza:
Ha meg van a szimpatia akkor igen
2/17 anonim válasza:
Nő vagyok, de nem is igazán értem a kérdést...
Lehet, hogy rossz lesz, de akkor segíts neki, hogy mit hogyan csináljon és viszonozd. Akkor jó lesz. Ez nem csak rajta múlik
3/17 anonim válasza:
Ha fogaz akkor bünti van utána.
4/17 anonim válasza:
Megengedném neki, mert senki se úgy kezdte, hogy profi benne.
5/17 anonim válasza:
Igazából csak akkor, ha viszonozhatom
6/17 anonim válasza:
Igen hiszen a gyakorlat teszi a mestert
7/17 Noren1989 válasza:
Van az úgy, h te vagy az első...
8/17 anonim válasza:
Ha odafigyel, szenvedéllyel szeretné csinálni akkor igen - a többiben majd segítek neki :) Egyébként bocs tso' de úgy csinálsz mintha valami királyi kegyet gyakorolnál vele hogy "engeded" a fuvolázást a helyett hogy örülnél neki.
9/17 anonim válasza:
Igazából, ha olyan kapcsolatban lennék akkor nyilván megengedném, de nem annyira vagyok oda az orális szexért. Csinálni szeretem, de kapni valahogy nem annyira. Nagyon érzékeny számomra ez a dolog és bár lehet úgy csinálni, hogy kellemes legyen számomra, de szerintem egyáltalán nem úgy ahogy a legtöbben szeretik.
10/17 anonim válasza:
Igen! Én örülnék neki, szívesen tanítgatnám!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!