Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon rossz amit csináltam?
Figyelt kérdés
Unokatesóm születésnapi buliján összejöttem az egyik barátnőjével, és 14,5 éves csak. Kicsit ittunk már mind a ketten. Nem volt szex, csak petting, ő engedte volna azt is de én nem mentem bele. Nagyon tetszett neki, azóta írogat, hogy talizzunk máskor is. Nem tud egyenlőre senki róla. Én 30+ vagyok. Sajnos visszacsinálni már nem tudom.okt. 26. 15:26
11/52 anonim válasza:
Nincs benne semmi rossz, max neked annyi, hogy fiatal hozzád. De ha kívánta úgy is megtette volna max fiatalabb fiúval aki lehet rosszabb/nem lett volna ilyen jó neki.
12/52 anonim válasza:
Az a baj hogy itt aki 18nál idősebb, az a felnőtt, tehát neki kell az érett döntést hozni. Értelmes felnőtt pedig semmi körülmény közt nem fekszik össze egy konkrét GYEREKKEL! Úgyhogy igenis tartom a véleményem undorító vagy hogy ezt a "lehetőséget" kihasználtad, tökmindegy elvezte e a kislány. Aki pedig a kérdező pártját fogja,az remelem a pokolba rohad, pedig nem vagyok vallásos.
13/52 anonim válasza:
Ó az ártatlan kislány ugye? Ha sorban leszop saját akaratából 5 menő 16 éves fuckboy-t az mitől jobb?
14/52 anonim válasza:
13: Azt sem tudja mit csinál… És valójában semmi rosszat.
15/52 anonim válasza:
13:egy 30+ pasi akkor se akarjon semmit egy kislánytól
16/52 anonim válasza:
15: Miért is ne? Attól hogy kislánynak hívod ott tel rossz? Vagy netalántán bűncselekményt követett el? Btk is vonatkozik rá?
17/52 anonim válasza:
És tökmindegy ha korabeliekkel van eggyütt, ha annyi esze nincs h egy felnőtt férfival összefekszik, akkor a felnőtt férfi ezt ne használja ki!
18/52 anonim válasza:
+attól még hogy a törvény nem tultja, attol még rohadtul nincsen rendben ez az egész és tökmindegy hogy a kislány élvezte meg ment volna tovább. Egy 30 éves legyen már annyira érett hogy nem kezd ki egy konkrét gyerekkel
20/52 anonim válasza:
Az én észrevételem az, hogy pár évtizeddel ezelőtt nagyon más volt egy 14 éves és más most. Az tuti, hogy felgyorsúlt a biológiai érésük főleg a lányoknak. Munkatársam lányának már 9 évesen megjött az első...!!
Némelyik mai 14 éves simán van 16-18+ szintjén érettségben, ezzel együtt az igényei is hasonlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!