Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nagyon rossz amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon rossz amit csináltam?

Figyelt kérdés
Unokatesóm születésnapi buliján összejöttem az egyik barátnőjével, és 14,5 éves csak. Kicsit ittunk már mind a ketten. Nem volt szex, csak petting, ő engedte volna azt is de én nem mentem bele. Nagyon tetszett neki, azóta írogat, hogy talizzunk máskor is. Nem tud egyenlőre senki róla. Én 30+ vagyok. Sajnos visszacsinálni már nem tudom.
okt. 26. 15:26
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
32%

A lenyeg hogy jol esett nektek kerdezö, az itteni nyavajgos kis csipogo gepekkel meg ne foglalkozz,akik szerint te vagy a hibas,(a kiscsaj veletlenül se persze...) csak irigykednek.

Egyatalan nem gaz, en Siman meghuztam volna.

32F.

okt. 26. 18:28
 22/52 anonim ***** válasza:
41%
20-as nekem is nagyon korán jött meg. Isnerőseimnek is. Nagyon sok embernek. De ez nem jogosít fel egy felnőttet se hogy kikezdjen egy tizenéves gyerekkel.
okt. 26. 18:28
 23/52 anonim ***** válasza:
86%

Törvényileg 14 éves kortól akár egy 70 éves papával is szexelhet.

Akit már hajt a vére meg fogja csinálni.

Megértem azt is aki ellenzi, de ha úgy nézzük lehet pro/kontra érveket is felhozni.

Mi van ha egy 15 éves sráccal csinálja? És mi van ha ő pl gumi nélkül beveri neki és terhes lesz??Akkor jobban járt mert korban hozzá illővel csinálta? Szerintem nem.

okt. 26. 18:32
 24/52 anonim ***** válasza:
55%

14 es fel eves nem gyerek mar, föleg ha ilyeneket akar csinalni.

Miert mindig a felnöttet kell hibaztatni egy ilyen helyzetbe mikor nyilvanvaloan a csaj is akarta? 2 emberen mulik egy ilyen helyzet.

Nem kell itt alszentkedni.

okt. 26. 18:33
 25/52 anonim ***** válasza:
53%
Ja es akkor mi a fene van ha dugnak? Semmi.
okt. 26. 18:35
 26/52 anonim ***** válasza:
49%

#23-al ebben egyet értek. Egy 1x srác lehet nagyon felelőtlen, egy normálisabb idősebb azért már tud gondolkodni, illetve szinte biztos, hogy jobb élményhez tudja juttatni. Ezek mellette szólnak.

Amúgy kíváncsi lennék, mennyi hasonló 14-18 közötti szexel csak Mo-n 20-30+ palikkal ami titokban marad.

okt. 26. 18:41
 27/52 anonim ***** válasza:
80%
23 és 24 14 évesen nem tudod mit csinálsz. A libidó az egekben hormonváltozás minden fszom. 14 évesen nem kell szexelni. Később meg fogja bánni akkor mi van? Itt a felnőtt emberé a felelősség és ha egy ilyet megcsinál ő a hibás. Törvénybe nem ütközik de morálisan gusztustalan. Gondolj bele. Ha a legáli korhatár 10 akkor akkor is éltél volna a lehetőséggel? Egy 14 éves gyerek igenis gyerek és senkit nem érdekel hogy testileg fejlett, de lelkileg nem.
okt. 26. 18:43
 28/52 anonim ***** válasza:
48%
25 az hogy a pasi egy kbszott pedofil
okt. 26. 18:44
 29/52 anonim ***** válasza:
62%

28.

Te meg fogalmatlan vagy. Nézd már meg mi az a pedofil.

okt. 26. 18:53
 30/52 anonim ***** válasza:
0%
Akkor fogalmazok máshogy. Pedofil bűnt követ el.
okt. 26. 18:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!