Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért hiszik, hogy csak a tinik foglalkoznak a pénisz mérettel? Én pont fordítva vagyok vele.
Tiniként semennyire nem érdekelt, mert akkor még bevettem a "nem a méret a lényeg" kamu dumát. Aztán megtudtam, hogy döntő tényező a nőknél...
Nem hiába hívják férfiasságnak is, mert tényleg ebben mérik. A nagy farokra pedig repülnek a nők.
Nem kell kérdezni. Látod és érzed. A kicsi hiába kitartó, nem stimulál rendesen.
Hány éves vagy? Mekkora? Hány éves nők voltak? Simán lehetsz mázlista, mert a felsorolt dolgok önmagukban kevesek, hisz az alap.
Ha a pudingom nem néz ki elég ínycsiklandozónak, akkor egy nő se akarja megkóstolni.
Akkor nem azt kéne indoknak felhozni.
Pont ez a baj. Vagy olyannak születtél, akinek elég nagy a nőkhöz, vagy nem.
A hüvely méret közel se annyira változatos. Még egy optimista kutatás alapján is, a nők 84%-a elégedett a partnere méretével, 15%-nak túl kicsi, 1%-nak túl nagy. Ez is jól mutatja, hogy kb nincs túl nagy, túl kicsi viszont van bőven.
Te az egész társadalmat ki akarod elégíteni vagy csak a barátnődet?
Helyedben normális nőkkel ismekednék, nem k.rvákkal. Azoknak a 30 centis lóf@sza is kevés lenne.
Attól normális egy nő, hogy nem akarja élvezni a szexet?
Én nem keresek vitapartnert. Sok sikert neked is!
Lehet.
#14 vagyok
28 éves, olyan 12-13cm, a nők 20-as, 30-asok voltak.
Egyébként elmondások alapján annyira nem alap dolgok, legfeljebb a férfiak hiszik azt, hogy de nagyon figyelnek és jók, nő ismerősök nem éppen ezt mondják...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!