Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan miért hiszik, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért hiszik, hogy csak a tinik foglalkoznak a pénisz mérettel? Én pont fordítva vagyok vele.

Figyelt kérdés

Tiniként semennyire nem érdekelt, mert akkor még bevettem a "nem a méret a lényeg" kamu dumát. Aztán megtudtam, hogy döntő tényező a nőknél...

Nem hiába hívják férfiasságnak is, mert tényleg ebben mérik. A nagy farokra pedig repülnek a nők.

okt. 21. 12:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
Akkor hidd azt és ne válaszolj. Pont ezért vagy hiteltelen...
nov. 14. 22:56
 52/63 anonim ***** válasza:
0%

13cm, most jó? Most elhiszed? Dehogy hiszed, hisz jobb nyugtatni magad hogy a méreted miatt vagy sikertelen.

Magyarországon az átlag 14-15 cm. Utána lehet nézni nyugodtan. Van olyan ország ahol kisebb és mégis vannak boldog párkapcsolatok.

nov. 14. 23:14
 53/63 A kérdező kommentje:

14-15cm az átlag, de a 13cm már neked is kicsi. Itt tényleg minden centi számít basszus :D Nagyon durva.

Kár, hogy veled se lehet beszélni, mert képzelegsz rólam mindenfélét.

Mindkettőnek 13cm?

nov. 15. 08:36
 54/63 anonim ***** válasza:
0%

53

Ha átlagnál valami kisebb azt logikusan nevezzük kicsinek, nem? Ami nagyobb az nagy, ezen nem kéne fenn akadni és kiforgatni. A 13 a magyar átlagnál kisebb de nekem bőven jó. A 8 cm-es ujjam is elég.

Itt sok pasi azt is tényként kezeli hogy a 15 is kicsi, és egy nőnek se felel meg mert csak a 18cm az igazi. Ha azt írod ez nem így van az már hazudik.

Nem képzelgek. Te is ugyan úgy tényként kezeled a dolgokat és bele se gondolsz hogy van más is.

nov. 15. 16:29
 55/63 A kérdező kommentje:

Akkor hidd azt.

nov. 15. 16:42
 56/63 anonim ***** válasza:
0%

fejezd már be a vergődést.

nőnek hüvelyi orgazmusa kizárólag vastag faroktól lesz, mert csak azt fogja érezni.

a vastag farok pedig 99%, hogy hosszú is, ergo nőnek nagy fasztól lesz hüvelyi orgazmusa, a többi pedig használhatatlan.

maradnak a nyaló-ujjazóbajnokok, meg a gyötrelmesen szánalmas elméleteik.

nov. 15. 20:27
 57/63 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak attól lesz. Ezt csak azok hiszik akiknek azzal volt dolga legtöbet vagy béna az ágyban és nem járt sikerrel bármekkora is a micsodája. A nagy méret fájdalmas. A nő megszokja, de akkor is csak fájdalommal jár ami már mazohozmimus felé hajlik. A kielégítő szexnél úgy mozog a pasi, hogy a gpontot maszírozva csodásélnényt nyújt. Ehhez egy 6-8 cm-s újj elég akkor szerintetek phaszból nem lenne az? Nahát?! Érdemes elgondolkodni ezen szerintem.
nov. 15. 21:37
 58/63 A kérdező kommentje:
nov. 15. 21:47
 59/63 anonim ***** válasza:
0%
58# volt dolgom ezzel, azzal. Az óriás méret sikítós, nem jó. Amit íŕtam érts is! A kisebb nagyon jó érzést ad ahogy bele remeg mindened és élvezettől. Nem hiehetelen ez.
nov. 15. 21:56
 60/63 anonim ***** válasza:
74%

te egy kisfarkú fickó vagy, úgyhogy teljesen mindegy mit hazudsz.

nov. 15. 22:00
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!