Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért hiszik, hogy csak a tinik foglalkoznak a pénisz mérettel? Én pont fordítva vagyok vele.
Tiniként semennyire nem érdekelt, mert akkor még bevettem a "nem a méret a lényeg" kamu dumát. Aztán megtudtam, hogy döntő tényező a nőknél...
Nem hiába hívják férfiasságnak is, mert tényleg ebben mérik. A nagy farokra pedig repülnek a nők.
13cm, most jó? Most elhiszed? Dehogy hiszed, hisz jobb nyugtatni magad hogy a méreted miatt vagy sikertelen.
Magyarországon az átlag 14-15 cm. Utána lehet nézni nyugodtan. Van olyan ország ahol kisebb és mégis vannak boldog párkapcsolatok.
14-15cm az átlag, de a 13cm már neked is kicsi. Itt tényleg minden centi számít basszus :D Nagyon durva.
Kár, hogy veled se lehet beszélni, mert képzelegsz rólam mindenfélét.
Mindkettőnek 13cm?
53
Ha átlagnál valami kisebb azt logikusan nevezzük kicsinek, nem? Ami nagyobb az nagy, ezen nem kéne fenn akadni és kiforgatni. A 13 a magyar átlagnál kisebb de nekem bőven jó. A 8 cm-es ujjam is elég.
Itt sok pasi azt is tényként kezeli hogy a 15 is kicsi, és egy nőnek se felel meg mert csak a 18cm az igazi. Ha azt írod ez nem így van az már hazudik.
Nem képzelgek. Te is ugyan úgy tényként kezeled a dolgokat és bele se gondolsz hogy van más is.
Akkor hidd azt.
fejezd már be a vergődést.
nőnek hüvelyi orgazmusa kizárólag vastag faroktól lesz, mert csak azt fogja érezni.
a vastag farok pedig 99%, hogy hosszú is, ergo nőnek nagy fasztól lesz hüvelyi orgazmusa, a többi pedig használhatatlan.
maradnak a nyaló-ujjazóbajnokok, meg a gyötrelmesen szánalmas elméleteik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Mivel nem lehet veled beszélni, mert csak képzelegsz rólam.
te egy kisfarkú fickó vagy, úgyhogy teljesen mindegy mit hazudsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!