Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért hiszik, hogy csak a tinik foglalkoznak a pénisz mérettel? Én pont fordítva vagyok vele.
Tiniként semennyire nem érdekelt, mert akkor még bevettem a "nem a méret a lényeg" kamu dumát. Aztán megtudtam, hogy döntő tényező a nőknél...
Nem hiába hívják férfiasságnak is, mert tényleg ebben mérik. A nagy farokra pedig repülnek a nők.
Valamennyire engem is foglalkoztat mert ugye a férfiak nem tudják elképzelni milyen különböző érzéseket nyújthatnak a különböző méretű, formájú péniszek.
Erről sosem esik szó, valahogy sehol sem láttam még ezt kivesézve.
Én elégedett vagyok a farkammal, a feleségem is azt mondta, ha nagyobb lenne már fájna mert így is van, hogy néha-néha kellemetlen de nem annyira, hogy fájjon neki.
Szerintem bőven elbírna nagyobb péniszt is csak nekem mondta, hogy ne foglalkozzak ezzel a témával...
Viszont jó orgazmusai vannak, nekem is aztán nem is nagyon fírtatom. Van 1-2 műkuki kicsit nagyobbak mint az én dákóm de nem váltott ki belőle olyan hűha reakciót ezért csak porosodnak a szekrényben. Szóval a kémia az sokkal fontosabb mint néhány centi.
Igaz nekem nincs is okom panaszra mert kaptam 16.5 cm hosszt. Ha nem is egy rúd szalámi de azért elég vastag is. Szerették a korábbi hölgyek is. Volt akivel egész éjszakát átszexeltem de ott is inkább a vágy, a kémia volt nagyobb mint a centik.
Nem minden férfinak alap, ez tény.
Pedig egyértelmű.
Nálad kérdező vagy mindenkinél?
Voltam 20 centissel is és 15el is.
Mindkettővel élveztem.
Tudod miért? Mert van bennem irántuk vágy. Mert nem a farkuk méretével foglalkoztam, hanem azzal, amit adtak. Figyelmet, gyengédséget.
De neked úgyis magyarázhat mindenki.
Dobnak a nők az idióta felfogásod miatt, meg a hozzá állásod miatt, te meg ráfogod a farkad méretére. Legegyszerűbb.
Pedig sokszor ki lett vesézve. 16,5 centivel persze, hogy jó basszus... 12 centivel már nem ezt írtad volna.
15cm miért ne lett volna jó? Alatta xar...
A személyiségemet szeretni szokták, de mindegy.
Szerintem ahány ember annyi szokás. Ezen felesleges vitatkozni igazából. Első sorban genetika ki mit kapott. Nem mellesleg pedig minden ember mást szeret. Úgy ahogy férfi részről is mindenkinek más az ami tetszik.
Nagy vagy kicsi mell netán közepes. Sima vagy szőrös punci,vekony vagy molett nők és a lista végtelen.
Illetve kérdés ki mihez van szokva.
Nálunk van hármas szex is és például a beszálló pasi mérete kisebb mint az enyém, nem is találtunk ekkora méretet.
De a partnerem sokszor mondja, hogy őt kicsinek érzi és nehezen érzi a puncijában a srácot.
Viszont fordítva nagyon élvezi hogy pillanatok alatt a torkára tudja venni és el tudja tüntetni.
Szerintem mindegyik méretnek megvan a maga előnye és hátránya.
Meg kéne lepődni, hogy a nagyobbal jobban élvezi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!