Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, Titeket zavar kutyapó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Titeket zavar kutyapózban ez?

Figyelt kérdés

Szóval a párommal ha kutyapózban csináljuk, néha a puncim puki szerű hangokat ad ki, nem tudom jobban megfogalmazni. 🤣

Engem zavar sőt szégyellem, volt már olyan hogy kértem, hogy váltsunk pózt de nem engedte, hanem még tetszett is neki, egy ilyen után élvezett pont el.

Kérdezem, ez másoknak is izgató vagy zavaró ?

tegnap 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak neked add ki olyan hangot megnyugtatlak.
tegnap 19:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetes dolog, ne szégyenkezz miatta.
tegnap 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Izgato inkabb
tegnap 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Ez teljesen normális dolog, nem kell szégyellni. :) Nekem is szokott néha, és biztosíthatlak, hogy a pasikat egyáltalán nem zavarja ez, sokakat még jobban izgat, és még jobban nyomják :D
tegnap 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem zavar.
tegnap 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
A PK (puncipuki) teljesen normális jelenség, mindenkié ilyen ha bizonyos pózokban levegő megy bele.
tegnap 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Ugyanúgy nem zavar, mint bármilyen teljesen természetes dolog. Sőt.
tegnap 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
8%

Nem zavar. De mégis kit izgat egy ilyen?

Nyilván kicsi a pöcse, és beszökik mellette a levegő! Aki kitölt téged ott nincsenek ilyen dolgok.

ma 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk akkor is ad ki ha a párom seggét döngetem. Nekem tetszik, jó érzés, hogy szorítja a farkam én pedig szétfeszítem a végbelét ezáltal. Hatalmas élvezéssel jár. Punci ugyanez persze, ott is gyakori a reccsentés.
ma 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!