Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordul egy férfi prostituálthoz?
22 folyt.
És hogy miért járok ?
Mert fiatal pasiként hozzászoktam, hogy atomszép, csinos bnőim voltak mindíg.több 4-5 éves együttélések stb. Nincs feleség, gyerekek, hitelem, mert én így akartam élni. Pont.
Ma már 50 felett szinte csak így lehet az én koromban 20-onéves lányokhoz hozzáférni, támogatós, B-extrákkal kapcsolatokban. Az meg hogy a rosszl.-okon találkozunk először, az egy dolog. A pénzt nem sajnáltam soha, nekem az életélvezetekhez volt egy hozzáférési eszköz.
És nekem ez így a jó és boldogító. Pont.
Gyorsabb és Diszkrétebb.
Egy kis ideig volt egy csaj akivel kavartam, dugtunk de ő többet szeretett volna és már szinte fenyegetni akart hogy beárul az asszonynál. Na itt szakítottam meg vele a kapcsolatot végleg.
Prostinál soha nem voltam de az biztos hogy diszkrétebbek, nem keresnek, nem fenyegetnek és ha mégis valahogy összefutsz velük egy társaságba akkor se mondjak hogy “hé, én téged ismerlek, voltál nálam dugni”
Hallottam olyat is aki azért megy prostihoz mert olyan csajt nem kapna meg. Egyébként valószínűleg én se kapnák meg egy modell alkatú csajt mert én sem vagyok egy sportos férfi szoval ez is egy jó érv a prosti mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!