Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fordul egy férfi prostit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fordul egy férfi prostituálthoz?

Figyelt kérdés
Tudom persze a szex miatt. De nem megalázó azért fizetni hogy kielégüljön, ráadásul érzelmekről itt szó sincs? Nem ítélkezem ez csak egy kérdés férfiként.

okt. 18. 16:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%
Egyáltalán nem megalázó miért lenne az???A hölgy nyújt egy szolgáltatást Én meg igazán szeretném jól érezni magam.Nem vagyok egy férfiideál illetve nagyon vékony vagyok ezért az amúgy is alacsony önbizalmamnak nagyon rosszat tettek az állandó elutasítások.Valamint borzasztó gyorsan elélvezek ez csak egy prostinál nem számít... De haveromnak felesége van tinderről is meg innen-onnan szed fel csajokat mégis rendszeresen jár prostikhoz.Én nagyon szerettem prostikhoz járni több mint 10 évig rendszeresen.
nov. 9. 08:55
 22/24 anonim ***** válasza:
52%
Én 15 éve járok. És bizony volt 4 olyan lány akikkel sok éven át találkozgattunk. Néha panzióba mentünk stb. Mindegyik abszolút kedves, normális lány, nő volt. Mondjuk én nagyon szűrtem simulékony, finom kedvességre, közvetlen beszélgetésre az első telefonálásban. A mi mennyi-meddig-mikorjössz kategóriákat alapból kihagytam. És mivel sosem játszottam az agyam, meg nem kellett nekik um. kiszolgálni engem, így nekik is kellemes és orgazmustelik voltak az együttléteink.
nov. 9. 11:25
 23/24 anonim ***** válasza:
72%

22 folyt.

És hogy miért járok ?

Mert fiatal pasiként hozzászoktam, hogy atomszép, csinos bnőim voltak mindíg.több 4-5 éves együttélések stb. Nincs feleség, gyerekek, hitelem, mert én így akartam élni. Pont.

Ma már 50 felett szinte csak így lehet az én koromban 20-onéves lányokhoz hozzáférni, támogatós, B-extrákkal kapcsolatokban. Az meg hogy a rosszl.-okon találkozunk először, az egy dolog. A pénzt nem sajnáltam soha, nekem az életélvezetekhez volt egy hozzáférési eszköz.

És nekem ez így a jó és boldogító. Pont.

nov. 10. 07:21
 24/24 anonim ***** válasza:
72%

Gyorsabb és Diszkrétebb.

Egy kis ideig volt egy csaj akivel kavartam, dugtunk de ő többet szeretett volna és már szinte fenyegetni akart hogy beárul az asszonynál. Na itt szakítottam meg vele a kapcsolatot végleg.

Prostinál soha nem voltam de az biztos hogy diszkrétebbek, nem keresnek, nem fenyegetnek és ha mégis valahogy összefutsz velük egy társaságba akkor se mondjak hogy “hé, én téged ismerlek, voltál nálam dugni”

Hallottam olyat is aki azért megy prostihoz mert olyan csajt nem kapna meg. Egyébként valószínűleg én se kapnák meg egy modell alkatú csajt mert én sem vagyok egy sportos férfi szoval ez is egy jó érv a prosti mellett

nov. 13. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!