Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha felkeresek egy férfi prostituáltat, előfordulhat, hogy nemet mond, mert mondjuk nincs gusztusa hozzám?
Valószínűleg förtelmesen nézek ki, ha lassacskán két évtizede nem nyúlt hozzám férfi
13:06 - szólj merre van az a csomó pasi, mert én 40 év alatt csak egyet találtam. Plusz nem kértem a kioktatásodat, hogy mi minek a legalja
Lehet, hogy túlsúlyosan is lehet vonzó egy nő. Tisztában vagyok vele. De én nem vagyok az. Sőt..
És nem azért nem, mert igénytelen vagyok, csupán ilyen külsőt örököltem
Ha le tudnék fogyni, szerinted nem tenném meg?
Nincsen pajzsmirigyem. Ez a fő oka a túlsúlyomnak. Különféle hormonkezeléseket kapok, amik mellett még a legszigorúbb diéta mellett is rakódnak rám a kilók.
Szinten tartani tudom a súlyom, de nem vagyok képes fogyni.
Jaj, hogy ez nem jutott eszembe… Délutántól leszbikus leszek. 🤯
Előfordulhat.
Nem tudom, hogy a hímringyóknál hogy van, de a prostik ki szokták írni a minimum elvárásaikat. Ha ez súlykorlátozásra nem terjed ki, akkor egyeztetésnél jelezd az illető felé. Aztán vagy benne lesz, vagy nem, de legalább nem mész oda feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!