Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordul egy férfi prostituálthoz?
A férfiak jelentős része kevesebb szexhez jut mint amire vágyna, pláne dögös nőkkel, pláne extrább dolgokat. Ettől van egy olyan érzés ezt "a nők" megvonják tőle, feltételhez kötik, ezzel tartják sakkban vagy ezáltal nézik kevesebbnek, stb.
Na most amikor ez a faszi elmegy és befizeti magát egy prostihoz, akkor az ad egy olyan érzést, hogy megtörte/legyőzte a női elutasítást, nem diktálja, nem irányítja, nem tudja sakkban tartani az elutasító nő/nők.
Pontosan ez az egyik komoly oka annak is, amiért a nők utálják a prostikat - csak ezt talán még maguknak se merik bevallani.
Az egyik volt kriminológia tanárom pont ezt kutatta és egy olyan aspektusra jött rá, hogy nem a sima szex kerül a legtöbbe, hanem egy ölelés. Azért, mert annyira elhidegültek a nők és férfiak egymástól, hogy a pasas még ezt se kapja meg, meg se hallgatják otthon ha van valamilyen gondja, akkor hova menjen? Elmegy egy olyan fizetőshöz, akinek elmondhatja gondjait. Tanárom mondta hogy régen az ilyeneket a prostik nem is fogadták, de ma már megváltozott a világ.
Egy Index-es cikkben pedig arról volt szó a Covid-19 alatt, hogy egy prostituált lány idős férfikuncsaftokkal rendelkezett, akik sokszor a magány ellen (is) fizettek neki, gondolom némi ez-az is lehetett ebben a fajta kapcsolatban, már amennyit a kuncsaft szíve és potenciája bírt....
Én csak dugni akartam külföldi nőkkel. Így tök egyszerű volt.
Pár euróért bármilyet meg lehet kapni. Érezheted a bőre illatát, megtapinthatod a bőrét stb. Most mondd el, hogyan kaphattam volna meg 20 évesen mindenféle nőt ha nem így?!
Francia, Német, lengyel, kínai, román ennyi jut most eszembe.
Engem a kíváncsiság hajtott.
Ha van párja akkor azért, mert nem kap meg valamit esetleg ösztön és nem elég neki egy nő.
Ha még nincs párja akkor egyértelmű.
Én Ahogy fentebb is írták az egyszerűség és az extrem dolgok vállalása miatt járok néha, már az is bejön hogy erdőbe csináljuk v épp kocsiban.
Főleg Ócsai útra, Kamaraerdo nagy ritkán járok.
Fiatal F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!