Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tűnik vékonyabbnak kép alapján?
Magasság azonos. Ránézésre szerinted ki nyom kevesebbet, kinek kisebb a testsúlya?
A végén megosztom persze.
38
Első válaszom erre a kérdésre, hab nélkül.
Nem értem az indulatod, neked mi bajod a nem duci nőkkel?
Tudod nem mindegy, hogy valamit ok nélkül teszünk - ahogy te mocskolódtál -, vagy pedig okkkal - ahogy én reagáltam a válaszaidra és minősítettelek téged - teszünk, miután kellő információval rendelkezünk a másik véleményével kapcsolatban. Szánalmas ember vagy, de előbb-utóbb az ilyen szánalmas emberek ráfáznak. Kíváncsi leszek az arcodra mikor az asszonykád fel mer szedni magára 5 kilót. Mert kb. ennyi választhatja el a képen szereplő nőktől...
Nincs bajom a nem duci nőkkel, de a képen egyetlen duci nő sincs. Aki mást lát, azzal súlyos problémák vannak.
Részemről le van zárva a téma. Ilyen emberekkel kár is volt bármilyen kommunikációt kezdeményeznem. Legyetek boldogok a gebéitekkel!
Szerintem a jobb oldali a több (hátha kiderül), de van hús rendesen mind kettőn, 40-es karjuk van.
*hogy mertek bárkit is a súlya miatt mocskolni??!*
Szintén ő: *aki vékony, az csontos visszataszító gebe*
Tehát a mocskolódás csak a kövérekre nézve tilos. Te nyugodtan mocskolhatod a vékonyakat. Nézz már tükörbe, mielőtt okoskodsz😀
Bal: 75
Jobb: 61
Először is, a két képen ugyanaz van, csak más beállásban. Pont azért, hogy felmérje a kérdező, hogyan előnyösebb.
"Két sportos, szexi nő van a képen."
Attól még senki nem lesz "sportos", hogy felhúz magára egy jóganadrágot.
Láttál te már
kézis, vagy röplabdás lányokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!