Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékonyabban jobb a masztizás?
Lefogytam 15Kg-t és azt veszem észre hogy sokkal intenzívebb élmény a masztizás és az orgazmus. Ez csak nálam van így vagy ez általános jelenség? Mi az oka?
F
ma 07:00
Én tisztában vagyok mit miért írok, tisztelt feleslegesen kötekedő fórumtárs!
A trigliceridekről van tudomásod? Ezek szerint nem, mert akkor nem kötekednél! A trigliceridek mint a név is tükrözi bizony zsírok, amiből a sejtek nyerik az energiát! A koleszterinek is zsírok, vagy is lipidek mint trigliceridek.A koleszterinek, mert nem egyfajta létezik belőlük is zsírok.
Én annyit írtam hogy fordítva már igaz. De egy szóval nem írtam, hogy miként befolyásolhatja a kérdező által feltett tevékenységét, egészségi állapotát.
9: Az a válaszom a kérdezőnek szólt erre a válaszára: “De a zsírban nincs vér ha jól tudom..” A kontextusból is látható.
A számozást vagy elírtam vagy korábbanról tölölt az admin választ. Nem neked szólt. Természetesen tudom hogy mi a triglicerin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!