Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is csak azért...

Szerintetek is csak azért választ valaki teltebb lányt mert nem jutott "jobb", vagy ezt csak a vékonyabbak találták ki?

Figyelt kérdés

Csupán érdekel,hogy mi túlzás és mi az igazság.

Én régen elég telt voltam 160 centi 70 kg,most 55kg vagyok és nem veszem úgy észre,hogy jobban kellenék a pasiknak,sőt akivel bizalmasabb kapcsolatban vagyok meg is jegyzi,hogy hízhatnék kicsit..

2017. aug. 14. 01:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem a teltebb lányok tetszenek. 22/f
2017. aug. 14. 01:34
 2/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a kulturált válaszod:)

Nem szeretnék majd vitát a kérdés alatt.

Néhányszor olvastam,hogy milyen alpári stílusban tudják védeni az igazukat az emberek.

2017. aug. 14. 01:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mind a 2 jelen van, de amennyien szidják a 40 kilósakat, elég sokat kedvelik a teltebb alakokat is. Meg van aki a végleteket szereti. :D

Így látatlanban azt mondanám hogy nem nézhetsz ki rosszul, habár én a véknyabb lányokat kedvelem. De az ami ebbe a "tartományba" beleesik ott nem az számít hogy hány kiló, vagy hogy véknyabb-e vagy vastagabb-e :)

2017. aug. 14. 01:54
 4/14 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm
2017. aug. 14. 02:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy még annyit hogy tedd azt amit szeretnél. Ne azért hízz/fogyj/akármi mert más azt szeretné. Tedd azt amitől jól érzed magad.

Meg ugye ott van az is hogy a testsúly egy eléggé használhatatlan szám ebből a szempontból, sokban függ az is valaki mennyire izmos vagy sem, az izom sokat nyom a mérleges és jobban is áll általában.

Nézz bele a tükörbe, ha tetszik amit látsz akkor jó. Ezért írtam hogy valószínűleg nem lehet gond veled, kép nélkül nem lehet biztosat mondani.

Amúgy más kultúrákban más a divat, itt a vékonyabb a divatosabb, de attól még vannak bőven olyanok akik másképp gondolják.

2017. aug. 14. 02:42
 6/14 anonim válasza:
100%
Nekem az arc szépsége az első.A kövér lányok nem tetszenek de a teltek igen,és sztem csúnya a sovány ember.Vannak vékony lányok akiknek van hozzá formája,ez még jo.De ha azt is eéveszti az sajnos nem nőies
2017. aug. 14. 02:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszotokat!:)
2017. aug. 14. 03:26
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

Egyén- és kultúrafüggő.

Azt nyilván tudod, hogy a természeti népek körében nagyjából mindenhol a kövér nők a menők (tovább bírják az éhezést, meg a terhességet is kibírják élelmiszerhiányos időkben), a kultúrnépek körében meg a vékonyabbakat preferálják, mióta ritkább az éhezésig menő mélyszegénység.

Így nálunk is többen szeretik a vékony lányokat, de ettől függetlenül sokan vannak oda azokért, akiken van mit fogni.

Láttam már erről pár felmérést, általában a magasabb életkor és az alacsonyabb IQ valószínűsíti, hogy az illető férfi a teltebb nőket kedveli.

De ez csak statisztika, ettől függetlenül nyilván vannak 140-es IQ-jú 18 évesek, akik a molett nőkért vannak oda.

Az meg saját megfigyelés, hogy a szélesebb férfiak is a szélesebb nőket kedvelik.

A te esetedben elképzelhető, hogy nem a megfelelő helyről fogytál, vagy valamiért a testalkatodhoz jobban illene egy kis plusz súly. Vagy csak éppen a ducibb lányokat kedvelő kisebbséghez tartozik a barátod.

2017. aug. 14. 05:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Vannak akiknek bejönnek a molett meg a kövér nők, de a többség nem ez:)

Nekem speciel nem egy olyan ismerősöm van aki nem jönne össze molett vagy kövér csajjal. Nem mondom hogy senkinek nem jön be, de a molettek inkább olyan 10-ből 3-nak a kövérek meg 10 ből 1 nek, míg egy sportos vékony mondjuk 10-ből 7-8 nak.

2017. aug. 14. 08:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Nalam ugy van hogy a vékonyak az elsők és azért vastagabbal mert nem jut mas.pont ahogy a kerdesedben irtad. A haveromek is így vannak.oszinten szolva d..hatok meg a 70 kilosok is ha nincs mas de azért a vékony az igazi vagy a normal alkat magassag -100 cm kilo
2017. aug. 14. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!