Szerintetek is csak azért választ valaki teltebb lányt mert nem jutott "jobb", vagy ezt csak a vékonyabbak találták ki?
Csupán érdekel,hogy mi túlzás és mi az igazság.
Én régen elég telt voltam 160 centi 70 kg,most 55kg vagyok és nem veszem úgy észre,hogy jobban kellenék a pasiknak,sőt akivel bizalmasabb kapcsolatban vagyok meg is jegyzi,hogy hízhatnék kicsit..
köszönöm a kulturált válaszod:)
Nem szeretnék majd vitát a kérdés alatt.
Néhányszor olvastam,hogy milyen alpári stílusban tudják védeni az igazukat az emberek.
Szerintem mind a 2 jelen van, de amennyien szidják a 40 kilósakat, elég sokat kedvelik a teltebb alakokat is. Meg van aki a végleteket szereti. :D
Így látatlanban azt mondanám hogy nem nézhetsz ki rosszul, habár én a véknyabb lányokat kedvelem. De az ami ebbe a "tartományba" beleesik ott nem az számít hogy hány kiló, vagy hogy véknyabb-e vagy vastagabb-e :)
Amúgy még annyit hogy tedd azt amit szeretnél. Ne azért hízz/fogyj/akármi mert más azt szeretné. Tedd azt amitől jól érzed magad.
Meg ugye ott van az is hogy a testsúly egy eléggé használhatatlan szám ebből a szempontból, sokban függ az is valaki mennyire izmos vagy sem, az izom sokat nyom a mérleges és jobban is áll általában.
Nézz bele a tükörbe, ha tetszik amit látsz akkor jó. Ezért írtam hogy valószínűleg nem lehet gond veled, kép nélkül nem lehet biztosat mondani.
Amúgy más kultúrákban más a divat, itt a vékonyabb a divatosabb, de attól még vannak bőven olyanok akik másképp gondolják.
Egyén- és kultúrafüggő.
Azt nyilván tudod, hogy a természeti népek körében nagyjából mindenhol a kövér nők a menők (tovább bírják az éhezést, meg a terhességet is kibírják élelmiszerhiányos időkben), a kultúrnépek körében meg a vékonyabbakat preferálják, mióta ritkább az éhezésig menő mélyszegénység.
Így nálunk is többen szeretik a vékony lányokat, de ettől függetlenül sokan vannak oda azokért, akiken van mit fogni.
Láttam már erről pár felmérést, általában a magasabb életkor és az alacsonyabb IQ valószínűsíti, hogy az illető férfi a teltebb nőket kedveli.
De ez csak statisztika, ettől függetlenül nyilván vannak 140-es IQ-jú 18 évesek, akik a molett nőkért vannak oda.
Az meg saját megfigyelés, hogy a szélesebb férfiak is a szélesebb nőket kedvelik.
A te esetedben elképzelhető, hogy nem a megfelelő helyről fogytál, vagy valamiért a testalkatodhoz jobban illene egy kis plusz súly. Vagy csak éppen a ducibb lányokat kedvelő kisebbséghez tartozik a barátod.
Vannak akiknek bejönnek a molett meg a kövér nők, de a többség nem ez:)
Nekem speciel nem egy olyan ismerősöm van aki nem jönne össze molett vagy kövér csajjal. Nem mondom hogy senkinek nem jön be, de a molettek inkább olyan 10-ből 3-nak a kövérek meg 10 ből 1 nek, míg egy sportos vékony mondjuk 10-ből 7-8 nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!