1/2 anonim válasza:
Nekem snakebites-om van. A vertical labret is bejön. Talán annyiból jobb a vertical labret, hogy csak egy helyen kell szúrni. Az a fajta vl viezont amelyik már az ajak részen megy át nem nagyon jön be, illetve magamon nem tudnám elképzelni, de izlések és pofonok.
Ez szerintem nagyon király
Ez már nekem nagyon dúrván néz ki. De biztos van akinek jól áll
2/2 anonim válasza:
Arctípus függő. Jól állhat egyik, vagy másik, sőt akár mind a kettő is, de talán egyik sem. Vertical labret pici ékszerrel néz ki jól, mint a Ashley piercing.
A hátrányainál a vertical labret jobb, mert nem cseszi a fogakat, vagy az ínyt. Viszont, ha rejteni akarod, akkor snakeet könnyebb sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!