Szerintetek is csak azért választ valaki teltebb lányt mert nem jutott "jobb", vagy ezt csak a vékonyabbak találták ki?
Figyelt kérdés
Csupán érdekel,hogy mi túlzás és mi az igazság.
Én régen elég telt voltam 160 centi 70 kg,most 55kg vagyok és nem veszem úgy észre,hogy jobban kellenék a pasiknak,sőt akivel bizalmasabb kapcsolatban vagyok meg is jegyzi,hogy hízhatnék kicsit..
2017. aug. 14. 01:28
11/14 anonim válasza:
Ink azért mert simán az tetszik az illetőnek. Nemtom mondták-e, de az emberek nem egyformák.
12/14 anonim válasza:
Egy szép formás telt nöi alak sokkal szexibb, mint egy piszkafa. De valoban, ezt a férfiak gondolják igy, a kis huszéves nyikhajoknak az a fontos, h a barátnöje ugy nézzen ki, mint egy modell, mert most az a trend. Majd ha már rájönnek, h a vékony nönek soha semmihez nincs kedve, mert nem eszik, akkor elgondolkodnak, h plusz 10-15 kg-al együtt jön egy szenvedélyes, jo kedélyü, belevalo nö, és egyböl megváltozik a véleményük.
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó,ezt szépen megfogalmaztad.:)
2017. aug. 14. 22:05
14/14 anonim válasza:
Nekem a duci, sőt extra duci lányok tetszenek 120 kiló felett, pedig én sportos aljatú vagyok. Mindenkinek mást jelent a szép, ez ízlés kérdése. Tetszenek a vastag combok, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!