Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tűnik vékonyabbnak kép alapján?
Magasság azonos. Ránézésre szerinted ki nyom kevesebbet, kinek kisebb a testsúlya?
A végén megosztom persze.
Itt egy anonim képről van szó ..., senki nem tudja ki van rajta ..., mindenki a kép tartalmáról beszél és nem a személyről ... ezt érted??
Értem. És ha te küldenél nekem privátban a képet, akkor mi változna? Ugyanúgy egy anonim képről lenne szó, ugyanúgy nem tudnám ki van rajta, ugyanúgy a kép tartalmáról beszélnék, de hékás!!! Mi az, hogy nem a személyről?? :D Szerinted a képen lévő személy majd külön választja magát a róla készült képtől?
Ha én negatív véleményt formálok a rólad készült képről, akkor nem fogod magadra venni? Az a mocskolódás nem neked fog szólni, hanem csak a képnek??? Remélem tizenéves vagy, mert felfoghatatlan számomra ez a sötétség.
Igen, de az nem ízlés kérdése, hogy vaskosnak látunk-e egy sportos nőt. Az sem ízlés kérdése, hogy milyen egy átlagos női test.
A képen nem átlagos nők vannak, aki ezt vitatja, az nem tudom milyen helyen él, mert elég fura lenne ha valahol ez, vagy pedig jobb lenne az átlag. Azért ezt a testet belesnek és vaskosnak nevezni, számomra nevetséges. Egyszerűen azért, mert távol áll a valóságtól ez a megállapítás. Nem ízlésről van szó, nem arról van szó, hogy tetszik vagy nem, egyszerűen tényekről lenne szó, de úgy látom némely ember még a valóságot is szereti torzítani és inkább létrehozza a sajátját, ahol a nők a csontsovány valamik, és akin van zsír vagy izom, az már neki beles...
Jólvan malacka, fogyjál le, ne hepciáskodj :D
A képen valóban nem átlagos, hanem telt nők vannak.
Így végsősoron igazad van, de senkit sem érdekel, hogy milyen alkatra izgulsz ilyen vehemensen.
Nagyon buta vagy, ha én küldök magamról képet és te majd szidod nekem, akkor az szerinted, ugyan az, mintha egy anonim netes képről beszélnek anonim emberek ... sötétség ...
A másik, azon most mit vitatkozol, hogy ezek húsos, dagi nők, igen azok, a mai normák szerint, nagyon is azok, ma a jó nők "Gigi Hadid-ok manöken társai".
Nagyon távol állok a malackától :D De vergődj csak, jót nevetek rajtad!
Telt nők? A telt nők nem itt kezdődnek.
Egy szót nem mondtam róla, hogy milyen alkatra izgulnék. Képzeld, nekem egy nő nem csak egy alkat, szóval semmilyen alkatra nem izgulok. Te vagy az aki habzó szájjal firkálta ide a válaszomra válaszolva, hogy ezek nem bombanők, mert szerinted a gebék a szexik. Akkor qrjál gebékkel, leszarja mindenki, de ne szidjad azt, aki nem fér bele az ízlésedbe!
Legfontosabb pedig, hogy ne vetítsd rám a csőlátású ízlésedet! Nem én vagyok az aki csak egy ideált tartana vonzó nőnek. Te nyomorult gyökér!
Ugyanaz, hisz anonim ember maradsz, míg nem feded fel a személyazonosságod. Tényleg ennyire hülye vagy???
Miiii??? Hogy lennének már dagik? Ne őrjíts meg! Nagyon távol vannak a dagitól. BMI-t ajánlom figyelmedbe...
Téged lassan agyvérzéssel fog elvinni a mentő xD Mondom, kapd be azt a xanaxot, mielőtt nagy baj lesz.
Vicces, hogy te kardoskodsz a személyeskedés és a mocskolódás ellen, miközben itt “nyomorult gyökerezel” le idegeneket, csak mert nem a vaskos nőkre buknak😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!