Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tűnik vékonyabbnak kép alapján?
Figyelt kérdés
Magasság azonos. Ránézésre szerinted ki nyom kevesebbet, kinek kisebb a testsúlya?
A végén megosztom persze.
okt. 15. 12:21
A kérdező szavazást indított:
Bal oldali
Jobb oldali
24 szavazat
2/52 A kérdező kommentje:
Nem
okt. 15. 12:23
3/52 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam bele a kérdésbe, de az is jó lenne, ha megírjátok kb mennyi lehet a különbség.
okt. 15. 12:26
4/52 anonim válasza:
Ha egymagasak, nem nagyon van különbség.
5/52 anonim válasza:
Szerintem túl sok különbség nincs a kettő között. Talán a jobb oldali valamivel könnyebb.
7/52 anonim válasza:
Ha egyformán állnának, ugyanúgy néznének ki.
8/52 anonim válasza:
Úgy kb. 5, de max 10 kilóval könnyebb a jobboldali. Amúgy mindegyiknek bomba teste van, de ezt tudják jól ők is. 🤷♂️
9/52 anonim válasza:
#8 kinek mi a bomba test, én a vékonyabb nőket szeretem. A bal oldalinak rendes nagy bele van.
10/52 anonim válasza:
Jó nagy hülye vagy, ha szerinted nagy bele van... Bőven átlag feletti teste van, de te csak maradj meg pancser incelnek, akinek max. guminő való! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!