Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a ghostingolás,szónélküli eltűnés oka egy szexkapcsolatban?már 1 éve tartott köztünk,minden jó volt,majd a pasi váratlanul minden előjel nélkül felszívódott.
Figyelt kérdés
okt. 12. 10:46
1/7 anonim válasza:
Adj hálát a jóistennek, hogy gyerek nincs és örülj a szabadságnak.
2/7 anonim válasza:
Az az oka, hogy egy gyáva, gerinctelen fsz, akiben annyi tisztelet sincs, hogy legalább üzenetben elköszönjön. Nekem is most lett vége 1 éves szexkapcsolatnak, telefonban mondtam el neki, hogy nekem ez ilyen formában nem megy tovább, majd személyesen eljött megbeszélni a dolgokat. Ennyi gerinc legyen már emberekben basszus…
3/7 anonim válasza:
Ghostingolás a leggerinctelenebb dolog. Aki annyit nem képes mondani, hogy részemről ennyi, útjaink elválnak, ciao, az egy jellemtelen hülye.
4/7 anonim válasza:
Énbis így jártam, egyik este még minden jó, másnap meg már nem is írt. 1 hete se kép se hang.
Csalódtam benne!
Nagyon nehezen mentem bele , udvarolt, hívott, törődött velem. Nem erre számítottam. Határozottabb jellemnek hittem.
Van még mit tanulnom emberismeretből.
7/7 anonim válasza:
Több oka lehet, de aki ennyire szó nélkül tűnik el, ott csak te hitted, hogy a pasi érez, gondol is valamit irántad. A valóságban meg a cselekedete pontosan jelzi, hogy mennyit értél neki: hát ennyit. Ennyire nem tart partnernek, embernek, hogy legalább pár mondatban megmondja miért nem, s közölje mostantól vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!