Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon mennyi idő alatt omlana...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mennyi idő alatt omlana össze a gazdaság, ha egyik napról a másikra eltűnne a nők vaginája? (Csak egy picike lyuk maradna amin pisilnek, de semmi több, most ne erre reflektáljunk).

Figyelt kérdés
Tudom, tudom a kérdés teljesen abszurd és szürreális, de egyben elméleti is! Tehát ha egyszer egy ilyen bekövetkezne akkor vajon mi történne? Hogyan változna a világ és világgazdaság azon kívül, hogy nem tudnánk szaporodni? Milyen következményei lennének? Kérdés nem komoly, így ne essünk egymás torkának csupán próbálja mindenki a legjobb tudása szerint megválaszolni. Köszönöm!

2023. aug. 23. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Én 27 éve vagyok meg a nők vaginája nélkül,ha én kibírom ,akkor a világgazdaság meg a tőzsdék is.

..naná hogy le leszek pontozva🤟🤟

2023. aug. 23. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Dehogy, dehogy elméleti! (Ahhoz elme is tartozna!)
2023. aug. 23. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Ritka hülye kitaláció.

Akkor már tünjenek el végleg a nők és nem kell rájuk költeni.

Így pedig javulna az anyagi helyzete mindenkinek.

2023. aug. 24. 07:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak egy pici lyuk maradna, amin pisilnének, mi?

Annyi maradna a vaginából?

Mert most a vaginájukból jön a pisi és azért egy icipici lyuk maradjon?

Elméleteti barátom...

2023. aug. 24. 08:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem mondod... . A lényege az a kérdésnek hogy hüvely szűnne meg teljesen a vizelet az ugyan úgy és ugyan ott távozna.
2023. aug. 24. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát. Nehéz lesz szaporodni
2023. aug. 24. 14:50
 7/8 anonim válasza:
Nézd meg Az Ember gyermekét jó film ami lényegében erről szól ,hogy a fajfentartásnak vége. Bár ha téged konkrétan a nemiszerv hiánya érdekel akkor ugyan ez csak nincs szex(legalábbis vaginális biztosan nem) se. Más minden stimmel, bár jobban belegondolva ha a mai technológiát vesszük alapon akkor mesterségesen megoldható a megtermékenyülés szóval nem halnánk ki csak sokaknak hiányozna a női nemiszerv és máshogy kéne megoldani a szexet, pl. orális, anális stb.
2023. szept. 12. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
A kerdés elméleti síkon remek. A pina hiánya teljesen átrendezné a világunkat. Közvetve mindenre kihat a nemiség es a szexualítás. Más értékrendekkel bírnánk, minden más lenne. Szerintem.
jan. 16. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!