Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy barátomat megerőszakolták....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gergelice16 kérdése:

Egy barátomat megerőszakolták. Tehetne ezután valamit?

Figyelt kérdés

Legjobb barátomat (lány) első randin megerőszakolták az utcán, ahol nem volt se szemtanú, se kamera. Barátom semmit sem akar kezdeni a helyzettel, de engem mégis érdekelne, hogy bizonyíték nélkül el lehetne menni ezzel a rendőrségre? Vagy bármilyen más módon felelősségre lehetne vonni ezt a személyt? Nekem eszembe jutott, hogy megírhatnánk minden női ismerősének facebookon, hogy vigyázzon ezzel a férfival, de barátom nem akarta, hogy egyáltalán kiderüljön az eset, amit én tiszteletben tartok.

Tisztában vagyok vele, hogy nekem semmi jogom sincs ezzel foglalkozni, és nem is fogok beleszólni a dolgukba, de elméleti szinten érdekelne a dolog, hogy lenne-e valami eszköz arra, hogy kevesebb ilyen szemét járjon az utcán.

szept. 23. 10:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
szept. 23. 10:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze már, ennyi év után rendőrség ja... Ha tegnap lett volna akkor se csinálnak semmit...
szept. 23. 11:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Tapasztalat 12-es?
szept. 23. 11:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
2-3 évre rá már tényleg felesleges, bár ez nem évül el elég nehéz bizonyítani. Azonnal kell lépni ilyenkor.
szept. 23. 11:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2-3 év után lehetne valamit tenni akkor ennyi erővel bárki mondhatná bárkire hogy megerőszakolta.
szept. 23. 12:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez így évek múlva felejtős, semmi bizonyíték, testileg sem.
szept. 23. 13:39
 17/19 anonim ***** válasza:
43%
Le merném fogadni, hogy vannak más áldozatok is. Olyan nincs, hogy egy ilyen egyszer erőszakol, aztán soha többet. Esetleg meg lehetne próbálni, hogy bemész a rendőrségre, elmeséled és megkérdezed, hogy mik a lehetőségek. Ha elindul az ügy találhatnak más áldozatokat is. Vagy közösségi médiába is ki lehetne írni, de akkor számolnod kell azzal, hogy becsületsértésért beperel. Viszont ebben az esetben is felbukkanhatnak további áldozatok.
szept. 23. 15:04
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Pont a nagy tortúra miatt nem tesznek feljelentést a lányok.
szept. 23. 15:31
 19/19 gabor49 ***** válasza:
semmi ertelme akkor kellet volna mivel már nem lehet bizonyitani
szept. 24. 04:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!