Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is van így, illetve mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így, illetve mi a megoldás erre, szex utáni húgycsőfájdalom, évek óta?

Figyelt kérdés

Tinikorom óta kínlódom ezzel, hogy szex után (akkor példaul állandó partnerrel) rendszeresen kínlódom utána, üvegszilánkot pisilek, már pár órával szex után, illetve másnap reggelre legkésőbb.

Most volt megint egy 3 éves állandó kapcsolatom, megint ez volt a baj, voltam persze laboron, egész életemben jártam a labort, volt hogy találtak baktériumot de sokszor nem.

Persze mikor találtak, kaptam antibiotikumot és mielőtt írnátok hogy a partnert is kell kezelni, ő is kapott.

Volt, hogy hiába vártam antibiotkumot, nem kaptam, mert tisztának találták a vizeletet, pedig fájdalmaim voltak.

Ez így megy évtizedek óta.

Most már jobb szex nélkül, mert nem bírom már ezt, nem éri meg a fájdalom ami utána jön.

Ha védekezem gumival, a nyáluk is elég, orális szex után ugyanaz a helyzet, megint csíp, fáj.

Antibiotikum után helyrejövök és szex nélkül nincs baj

Nem hiszem el, hogy másokon milyen kemény baktériumok tenyésznek, ami nekik nem okoz gondot, de nekem igen!

A volt partnereimnek se volt soha semmi tünete, de vidáman fertőztek engem, volt aki meg is kérdezte, minek szedje a gyógyszert, ha neki semmi baja, hogy nem hajlandó, alig tudtam rábeszélni.

Utánaolvastam, van ez a nászutas hólyaggyulladás szindróma, amely szex után lép fel, de attól nem jobb a helyzet.

Igen, iszom elég vizet!

A teákat utálom

szept. 21. 09:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
9. Azért végre lemerted írni hogy nyalás.
szept. 21. 16:06
 22/30 A kérdező kommentje:

Arra gondoltál, hogy tolja az anális szexet a párod, csak nem veled?

Azért fertőzödsz végbélben levő bakteriumokkal, mint a coli bacilus?

A higieniai szabályokkal tisztában vagyok, szakápolói diplomával, hogy merre kell húzni a papírt mikor törölünk, stb

szept. 21. 16:11
 23/30 A kérdező kommentje:
Mondjuk attól, hogy böködi “véletlen” a végbélnyílásod, nem fertőződsz. Nem véletlen böködik a pasik, remélik, hogy bemegy oda, ahogy másnál megszokták! Ezt megtanultam 48 éves korig! Mind szeretik az analis szexet, de ha te nem, azt hazudják, hogy nekik sem fontos!
szept. 21. 16:26
 24/30 anonim ***** válasza:
#16 bocs, de neked valami mentális bajod is van? mert mindenre van valami kifogàsod. eredetileg azt írod jobb szex nélkül élni mint a fájdalom. most a gumival szex az egy harmadik dolog és a màsik kettőnél jobb. ezt nem lehet felfogni?
szept. 21. 16:57
 25/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, veled valami nagyon nem oké. Úgy értem mentálisan. Olyan válaszokat tolsz, hogy az eszem megáll. Ahogy már írták előttem, a pszichológiai vonalon indulj el inkább...

#20 nagyon jó, értelmes, használható választ írt. Neked erre az a válaszod, hogy akkor mással csinálta az anált a pasi? Ha szakápolói képzettséggel rendelkezel (amit kétlek, mert akkor VALÓBAN miért a gyakori népét kérded a problémádról??) tudhatnád, ha valakivel análozott a férfi, aztán megmosta a farkát alaposan, többször is, akkor már nincs rajta baci. Arról nem is beszélve, hogy a 20-as nem erre utalt, de ezt te is tudod.

Én úgy látom, hogy neked inkább férfutálatod van, nem baci a punciban... Azért is gondolom, mert ezt a kérdést az Egészség kategóriában is feltehetted volna, de te inkább a szexre helyezted a hangsúlyt. Borzasztó gyerekesen reflektálsz és zavar, hogy az ilyenek miatt gondolják, hogy a nők sose nőnek fel...

szept. 21. 17:21
 26/30 A kérdező kommentje:

Ja, szerinted ha anál után a férfi megmossa (alaposan) a farkát, akkor nem fertőzheti a partnerét, a végbélből összeszedett coli baktériummal?

No comment!

Ha ennyit tudsz a higienáról!

Én nem seggtörlési és seggmosási tippeket kértem a gyakori népétől, hanem azt neztem, ha van valaki akikek ilyen makacs tünetei vannak kezelések ellenére!

szept. 21. 17:25
 27/30 anonim ***** válasza:
Szakápolói végzettséggel nem írna le egy olyan mondatot, hogy ő nem "praktizál" anális szexet. Nem ismeri a szó jelentését sem.
szept. 22. 07:26
 28/30 anonim ***** válasza:

#26 nem tippeket kértél, csak tudni akartad, van-e még ilyen.

Nos, van.

Ezzel akkor gondolom le is zárhatjuk a kérdést.

szept. 22. 08:05
 29/30 anonim ***** válasza:
61%
Istenem, minden egyes valaszod elolvasasatpl feljebb ment a vernyomasom te szakapolo
szept. 22. 08:53
 30/30 anonim ***** válasza:

Escherichia coli (E. coli):

Bár az E. coli a bélflóra tagja, bizonyos esetekben a húgycsőgyulladás kialakulásáért is felelős lehet.

Nem kizárólag szexuális úton terjed, hanem például a higiéniai szokások, például a nem megfelelő tisztálkodás miatt is bekerülhet a húgycsőbe.

Tünetei közé tartozhat a gyakori vizelési inger, a fájdalmas vizelés és a vizeletürítés közbeni égő érzés.

Minden kaki utan megmosod a feneked? Mer az fertoz. Foleg szex elott mosod? Nem csak torlokendoo van ?

szept. 25. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!