Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is van így, illetve mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így, illetve mi a megoldás erre, szex utáni húgycsőfájdalom, évek óta?

Figyelt kérdés

Tinikorom óta kínlódom ezzel, hogy szex után (akkor példaul állandó partnerrel) rendszeresen kínlódom utána, üvegszilánkot pisilek, már pár órával szex után, illetve másnap reggelre legkésőbb.

Most volt megint egy 3 éves állandó kapcsolatom, megint ez volt a baj, voltam persze laboron, egész életemben jártam a labort, volt hogy találtak baktériumot de sokszor nem.

Persze mikor találtak, kaptam antibiotikumot és mielőtt írnátok hogy a partnert is kell kezelni, ő is kapott.

Volt, hogy hiába vártam antibiotkumot, nem kaptam, mert tisztának találták a vizeletet, pedig fájdalmaim voltak.

Ez így megy évtizedek óta.

Most már jobb szex nélkül, mert nem bírom már ezt, nem éri meg a fájdalom ami utána jön.

Ha védekezem gumival, a nyáluk is elég, orális szex után ugyanaz a helyzet, megint csíp, fáj.

Antibiotikum után helyrejövök és szex nélkül nincs baj

Nem hiszem el, hogy másokon milyen kemény baktériumok tenyésznek, ami nekik nem okoz gondot, de nekem igen!

A volt partnereimnek se volt soha semmi tünete, de vidáman fertőztek engem, volt aki meg is kérdezte, minek szedje a gyógyszert, ha neki semmi baja, hogy nem hajlandó, alig tudtam rábeszélni.

Utánaolvastam, van ez a nászutas hólyaggyulladás szindróma, amely szex után lép fel, de attól nem jobb a helyzet.

Igen, iszom elég vizet!

A teákat utálom

szept. 21. 09:26
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Hát ezért nem kell orvoshoz menjek, hogy megtudjam mit okoz a nyál a nemi szervemmel, bakteriumokat tartalmaz, amelyekre én túlérzékeny vagyok, lehetett született hajlamom van erre a problémára
szept. 21. 12:41
 12/30 anonim ***** válasza:
Ha tudod, akkor tőlünk mit vársz? :D
szept. 21. 14:14
 13/30 A kérdező kommentje:
Semmit
szept. 21. 14:15
 14/30 anonim ***** válasza:

Azt nem mondtad el miért nem jó akkor csak a dugàs gumiban.

De szerintem is próbálj másik orvost.

szept. 21. 14:28
 15/30 anonim ***** válasza:
vagy olvasni róla interneten. még inkàbb az angol részén (akàr fordítóval). mert tuti nem te vagy az egyetlen a vilàgon
szept. 21. 14:29
 16/30 A kérdező kommentje:
Nagyon élvezetes, mindig gumiban dugni!
szept. 21. 14:35
 17/30 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen de már csak egy évben max 2-szer, általában nagyon durva szex után. Az segített hogy aktus után azonnal pisilek és alapvetően sokat iszom, tőzegáfonyát szedek. De a legfontosabb hogy a végbél környékét különösen tisztán kell tartani, szex előtt jó alaposan megmosni, mert onnan viszi át a partner a hüvelybe, pont ezért tökmindegy hogy a farkát vagy a nyelvét használja, a lényeg hogy átjuttatja a bacikat.
szept. 21. 15:00
 18/30 A kérdező kommentje:
Én nem praktizalok anális szexet!
szept. 21. 15:35
 19/30 A kérdező kommentje:
Mit jelent a nagyon durva szex?
szept. 21. 15:36
 20/30 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá anális szex. Alapból nagyon közel van a végbélnyílás a hüvelyhez, hát még ha ott nedves és folyik minden, plusz fogékony is vagy rá, garantált hogy baj lesz. Durva szex alatt a heves szexet értem, amikor eszeveszetten toljuk mindenféle pózban. Régen ha azt éreztem hogy a pasim farka véletlenül hozzáér az ánuszom közeléhez, ahogy próbálja berakni hüvelybe, már előre tudtam hogy ebből sírás lesz másnapra. Nem azt mondom hogy feltétlenül ugyanez a bajod, nyilván ennek bizonyításához kéne olyan részletes labor minden alkalommal, ahol kitenyésztenek mindent is! Nekem volt olyan eredményem hogy konkrétan meg tudta mondani az orvos, hogy végbélben előforduló baktériumot találtak. Tiszta égő volt, mintha nagy análbajnoknak állított volna be, holott ha belegondolunk egy tanga is simán átviheti a bacikat. Én kipróbálnám a helyedben hogy még fokozottabban figyelek a fenékmosásra, nincs meló, vásárlás stb után mosdatlanul szex, lehet hogy megöli a hangulatot az állandó tisztálkodás de ha kell, akkor kell. Ha semmi nem válik be akkor meg elindulnék talán egy pszichológiai vonalon. A lényeg hogy ne add fel, nincs olyan hogy le kell mondani egy életre a szexről még ha most úgy is érzed.
szept. 21. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!