Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon hamar elmegy, mi erre a megoldás?
A párommal lassan 2 hónapja vagyunk együtt, tehát 2 hónapja vagyunk az ágyban is együtt olyan heti 4-5x.
Viszont ő sose jart meg ugy ahogy velem, hogy nagyon hamar elviszem. Ez akar lehet 3 perc is de lehet 10perc. De sosem tudunk olyan hosszan szexelni, vagy dugni inkább, ahogy néha szeretnénk, mert hamar elviszem.
Velemenye szerint azert van ez, mert eleteben most eloszor szerelmes ugy igazan, ergo az erzelmek miatt. Az eddigi partnereivel nem igazan foglalkozott kozben, a 2eves kapcsolataban nem jart igy soha, de ott nem is igazan szerette a lanyt, mindig is megvolt a 2 lepes tavolsaga. Nekem pedig egyből odaadta a szívét lelkét.
lenyeg a lenyeg, hogy erre van vmi megoldás? Mert ha 1x pl elment és egyből szexelünk még1x akkor is hamar elmegy. Nagyon bántja őt is, mert tudjátok ilyen ,,pasi dolog" ez, neki kellemetlen, mert ő neki nem ez a teljesítménye. Nekem buszkeseg mert miattam megy el hamar persze, de van, hogy nem tudok elmenni vagy csinalnam meg sokaig de o elmegy. Szoooval, itt az ido segit majd? csunyam mondva megkell szoknia?
Szerintem az kamu, hogy az előzőekkel nem volt ilyen problémája.
Általában ezt szokták mondani, csak te naiv vagy, és elhiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!